Шумно парти с 12 от най-добрите модели на Visages и

...
Шумно парти с 12 от най-добрите модели на Visages и
Коментари Харесай

Моделите на Визаж купонясват със 100 кила

Шумно празненство с 12 от най-хубавите модели на Visages и с присъединяване на 100 Кила даде начало на първото клубно турне на известната фешън организация.

На събитието в пловдивския клуб W garden предходната седмица бяха показани трендове за настоящия сезон от марките Imane и Iskra Art, както и сбирка на младия дизайнер Dan Ginkov, залегнала във визията на календара Fashion Circle, който от Visages лансираха по-рано тази година.

Символиката на кръга, като метафора на кръговрата в модата, е в основата на клубната обиколка, която Жени Калканджиева, екипът ѝ и най-хубавите модели на организацията са възнамерявали за това лято.

„ Идеята за стилния кръг се роди от остарялата максима, че всичко ново е добре забравеното остаряло, че модата се върти в кръг. По време на събитията ни гостите ще могат да се насладят на сбирки на няколко доста разнообразни дизайнери, въодушевени от разнообразни десетилетия и течения в модата и изкуството. “ разяснява Жени Калканджиева пред известен всекидневник.

След Пловдив, стилното турне се насочва този петък (28.06.) към Русе, club Play, където е планувано и формалното разкриване на посланичество на стилната организация в града. През юли празненствата на положителния жанр не престават в Слънчев бряг, Djanny Beach (13.07.), Варна, Senso Lounge & Club (18.07.) и Свети Влас, Il Siciliano (20.07.).

За отличната визия на моделите по време на клубната обиколка се грижат гримьорите на Guerlain и фризьорите от Christian of Roma. Организацията на огромния план протича и с логистичната поддръжка на Union Ivkoni.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР