Шумните севернокорейски фенки на олимпиадата в Пьонгчанг едва не си

...
Шумните севернокорейски фенки на олимпиадата в Пьонгчанг едва не си
Коментари Харесай

Двойникът на Ким Чен-ун стресна фенките от Северна Корея


Шумните севернокорейски последователки на олимпиадата в Пьонгчанг едвам не си глътнаха езиците от терзание при появяването на двойник на водача на КНДР Ким Чен-ун на трибуните по време на мача от хокейния шампионат при дамите против Япония.

Охранителите от Северна Корея обаче бързо се окопитиха и накараха мъжа, който другояче се споделя Хауърд, да седне надалеч от тях. Впоследствие и южнокорейската полиция се намеси и опита да задържи Хауърд, който приказва пред медиите на британски с английски акцент.

" Просто си веех знамето и нищо неприятно не съм направил. Да не желаете да кажете, че съм нарушител, тъй като наподобявам на Ким Чен-ун. Роден съм с това лице и не мога да сторя нищо по въпроса ", отбрани се двойникът, който в деня на откриването направи шоу в компанията на подправен Доналдо Тръмп.

Впоследствие се разбра, че мъжът е роден в Хонгконг, само че е израснал в Австралия, откъдето идва и акцентът. В момента още веднъж живее в Хонгконг и се занимава с търговия със смарт телефони.

At the united Korea vs Japan womens` hockey game, an apparent Kim Jong-un impersonator starts dancing in front of North Korean cheerleaders. Apparent employees of the DPRK push him aside. He`s now sitting nearby giving interviews (in English) pic.twitter.com/PeVJYtri5Y
— Vincent Bevins (@Vinncent) February 14, 2018
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР