Шумните и продължителни празници отминаха, но след тях останаха поне

...
Шумните и продължителни празници отминаха, но след тях останаха поне
Коментари Харесай

Диетологът Ипократис Пападимитракос с важно предупреждение за диетите и вълшебните хапчета

Шумните и продължителни празници отминаха, само че след тях останаха най-малко по 2-3 кг, “лепнати” в допълнение върху снагата. Това не би било толкоз притеснително, в случай че не беше фактът, че българската нация от години е в челната петица по затлъстяване и наднормено тегло. Всеки трети у нас към този момент е с килограми над нормата, това важи и за близо една трета от децата. В същото време над 80% от българките са се подлагали на някаква диета. Как да се преборим най-малко с спомагателните килограми, насъбрани по празниците, ето препоръките на експерта диетолог, които могат да улеснят процеса.

Ипократис Пападимитракос е пресечната точка сред храненето, логиката на психиката и отслабването. Има бакалавърска степен по кинезитерапия, магистърска по логика на психиката и 12 години опит като диетолог. Той има вяра, че всеки може да реализира и да задържи мечтаните килограми, като открие своето “нормално хранене”.

“Вярвам, че сега, в който откриете своето “нормално хранене”, постигането и поддържането на съвършените килограми ще се случва естествено и без старания. Забравете за фрапантните диети, “вълшебните” храни и хапчета - всичко, от което се нуждаете, е смяна на нездравословните ви хранителни навици”, споделя експертът.

“Независимо дали желаете да свалите килограми, да имате повече сила, или да се храните по-здравословно, използвайте следните препоръки, с цел да подобрите метода си на хранене”, споделя диетологът.

Какви са те четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР