Шумни акции срещу шумът по морето организира още от миналата

...
Шумни акции срещу шумът по морето организира още от миналата
Коментари Харесай

Защо Симеонов остана сляп за престъпленията на Очите? СКАНДАЛЕН ДОКУМЕНТ!

Шумни акции против шумът по морето провежда още от предходната година вицепремиерът Валери Симеонов, само че остана извънредно спокоен против рекета и зулумите на мутрите ръководени от Митьо Очите.

Нещо повече, Симеонов остава кьорав и доста, доста спокоен и против малтретирането на негова служителка, водеща на новините Радина Мъглова и бизнесът на майка ѝ от мутрите.

Въпреки, че хората по черноморието от години са пропищяли от наказателните отряди на Очите, вицпремиерът като човек стартирал политическата си кариера точно от Бургас нито един път не сложи акцент върху този сериозен проблем за хората, разрастващи малък бизнес.

Според осведомени със обстановката по черноморието, евентуално Симеонов също е развивал горист бизнес посредством нелегално построени трасета за доставка на интернет и ефирен сигнал.

Преди години партия Атака изнесе стряскаща информация за противозаконни трасета, а РДНСК- Бургас я удостовери посредством издаването на десетки заповеди за унищожаване на нелегално построени кабелни трасета от компании на Симеонов.

Тогавашния началник Георги Георгиев пред свои близки е споделял, че недоумява по какъв начин по този начин противозаконни трасета в следствие са се трансформирали от съда в законни? Въпрос, който единствено повдига различен много по- сериозен такъв- употребявал ли е вицето услугите на Очите, с цел да излезе от сложната обстановка?

Интересни документи сочат, че по това време бизнесът на групировката СКАТ е бил безусловно пред банкрут, съгласно думите точно на Симеонов. Би Нюз
разполага с забавен документ, от който ясно се вижда по какъв начин са прикривани нелегално построени трасета до хотели.

Сега даваме публичност на този документ, а в последващи изявления ще ви срещнем с още по-скандални обстоятелства, които са и писмено завършени.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР