Шумна веселба в ресторант „Белите Гълъбово“ на центъра на миньорското

...
Шумна веселба в ресторант „Белите Гълъбово“ на центъра на миньорското
Коментари Харесай

Екшън в Гълъбово: Десетки цигани се трепят с ножове на сватба заради засукана танцьорка

Шумна забава в ресторант „ Белите Гълъбово “ на центъра на миньорското градче Гълъбово завърши с всеобщ пердах към 22,30 часа на 21 август, оповестява "Монитор ".

Сигналът на телефон 112 бил подаден от сервитьорите, които се видели в знамение при ненадейно захвърчалите ножове, столове и маси.

В търкала взели присъединяване над 30-40 от сватбарите, които влезнали в битка поради млада мургава танцьорка, която отказала да пристане на един от подпийналите си ухажори.

В отбрана на момичето се намесили нейни близки, свадата за броени минути прераснала в ръкопашна битка, съгласно очевидци се чули и няколко изстрела, най-вероятно от газови револвери.

Пристигналите на място униформени съумели да умиротворят за малко ситуацията, разпитани били част от най-буйните сватбари, след което веселбата била прекъсната и младоженците се отдръпнали към ромския квартал „ Лозенец “, където живеели.

Трийсетина минути по-късно пристигнало ново известие за горяща къща в махалата, на място са отпътували два пожарни автомобила, само че в това време пламналият покрив се срутил и единствено по знамение не затрупал живеещото вътре семейство.

По обвиняване в тенденциозен палеж е арестуван неотдавна излязъл от пандиза 34 – годишен гълъбовец, който е притежател на музикалната уредба, съществено потърпевша при свадата в ресторанта. Мъжът е изтърпял ефикасна присъда за безчинство на 14 против 15 октомври м.г., когато навалица от роми атакува полицейското ръководство в града.

Тогава абсурдът избухна поради поредност от сигнали за мощна музика в късните нощни часове и отвод на веселящите се мургавелковци да понижат децибелите. Ситуацията тогава ескалирала до степен изпращане на жандармерия от Пловдив и Кърджали, която да избави неколцината блокирани от тълпата служители на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР