Шуменско преобразява дизайна на всички разфасовки от основната си линия

...
Шуменско преобразява дизайна на всички разфасовки от основната си линия
Коментари Харесай

Шуменско с нова визуална идентичност


Шуменско преобразява дизайна на всички разфасовки от главната си линия – нова стъклена бутилка 500 мл, кен и ПЕТ, като непроменени остават познатият усет и рецепта на обичаната на хиляди българи марка бира.

Шуменско е обичайната бира, позната на генерации българи. От далечната 1882 година до през днешния ден марката пази своя достоверен дух и обичаи в пивоварството, поддържайки богатото си завещание и качество в актуалния свят. От лятото на 2018 феновете на Шуменско ще се любуват на своето питие в нова, класическа бутилка от кафяво стъкло и осъвременени графични детайли в дизайна на етикетите, измежду които са емблематичните за марката цветове алено, бяло и златно, като логото остава непроменено. Цялостното образно лъчение резервира достоверния дух на Шуменско.

Новата визия на марката е тествана в консуматорско проучване (на новата бутилка и етикети), извършено през април тази година от организация GFK. Според изследването, запитаните са избирали сред три нови оферти за дизайн, вследствие на което над 50% от тях са предпочели определената визия на Шуменско пред останалите два, които са се показали надлежно с 32% и 14%.

Новият дизайн на етикетите, както и основните визии на новата информационна акция на Шуменско са създадени от световно-известната организация Design Bridge (Амстердам): http://www.designbridge.com/

Новата образна еднаквост ще бъде подкрепена от особено създадена нова информационна акция (дело на креативна организация Noble Graphics).

Дизайните на опаковките на Колекция на пивоварите и Бомбичката остават без смяна.

Шуменско е част от портфолиото на Карлсберг България. През 2017 година Шуменско празнува 135-тата си годишнина и неговото развиване отбелязва съществени растежи през последните две години. За миналата 2017 година Шуменско реализира нарастване в размерите от +15,2%, което се отрази и на растеж в дяла му от общия бирен пазар в страната. Цитираните данни са по организация Nielsen A/S.

През пролетта на 2018 година Шуменско предложи на българските консуматори „ Колекция на пивоварите “ - чешки и белгийски жанр лагер бира като отличителни допълнения към портфолиото на марката. Новите оферти на Шуменско са в отговор на възходящата наклонност към търсенето на по-специални бири, а създаването им е дело на българския екип от майстори-пивовари на Карлсберг България - Методи Стоянов и Мария Стоева. Името и подписът им стоят върху етикета на всяка бутилка от сбирката.

Продуктовото портфолио на компанията включва многообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, интернационалните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко типа хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов темперамент. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидновидности.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР