Шуменският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура в града

...
Шуменският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура в града
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста служителя на БАБХ, отглеждал плантация с марихуана

Шуменският областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура в града и остави в ареста с мярка „ Задържане под стража “ инспектора от Агенцията по сигурност на храните (БАБХ), отглеждал марихуана за разпространяване. Красен К., който е ветеринарен доктор, досега беше арестуван за период до 72 часа.

Шумен
 © Българска телеграфна агенция
32-годишният мъж бил спрян за инспекция от полицейски чиновници по сигнал. След тестване с техническо средство се оказва, че той ръководи автомобил след приложимост на опиати. При претършуване в дома му в кв. " Дивдядово " са открити в развой за сушене 80 кг стебла и листа марихуана и суха маса канабис.

В гориста и мъчно налична околност край преславско село следово куче е разкрило ферма с марихуана, като височината на дърветата – специфичен холандски вид, достигала до 4 м. Мъжът е признал, че самичък е засял и отглеждал конопа, а технологията е намерил в уебсайт. Пред проверяващите Красен К. декларирал, че отглежда марихуана за персонална приложимост.

След привличането му като обвинен той е подал молба да напусне Агенцията по сигурност на храните.

Определението на Шуменския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
 Конфискуваха 380 кг. марихуана, отглеждана от контрольор на БАБХ-Шумен Конфискуваха 380 кг. марихуана, отглеждана от контрольор на БАБХ-Шумен
Конфискуваха 380 кг марихуана от контрольор от регионалната дирекция по сигурност на храните в Шумен. Той е арестуван, повдигнати са му обвинявания...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР