Шуменският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура и със

...
Шуменският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура и със
Коментари Харесай

Постоянен арест за мъжа, стрелял по бившата си

Шуменският областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура и със свое определение взе най-тежката мярка за процесуална насила - задържане под стража, на 30-годишния мъж, оповестиха от Апелативна прокуратура-Варна.

Както заяви по-рано пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна, той е притеглен като обвинен, откакто направи опит да убие някогашната си брачен партньор а при изискванията на домашно принуждение. До определението на Шуменския областен съд Нелгин бе в ареста с разпореждане на Окръжната прокуратура за период до 72 часа.

Досъдебното произвеждане против 30-годишния обвинен е било формирано на 22 май, когато рано сутринта - малко след 5:00 часа, бил получен сигнал за простреляна жена. Инцидентът е станал в покрайнините на Шумен, а опитът за убийството бил осъществен с револвер, който е открит през вчерашния ден от проверяващите. Простреляната 26-годишна жена е била призната в болничното заведение , а той е избягал от местопроизшествието.  

Жената била в автомобила на собствен сътрудник, с който работели в цех „ Алкомет “ в Шумен. Те постоянно пътували за работа дружно, защото живеели наоколо и били фамилни другари. 30-годишният Нелгин почнал да ги преследва и принудил сътрудника на някогашната си жена да спре.

Извадил оръжие и стрелял по нея. След това направил противоположен завой, създал още един изстрел и избягал. Открит бил от полицията в Разград, където бил арестуван. Тежкото престъпно закононарушение е осъществено в изискванията на домашно принуждение и в изпитателния период на предишно наказание на обвинения.-->

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР