Шуменски ресторант бе критикуван във "Фейсбук", след като се разбра,

...
Шуменски ресторант бе критикуван във "Фейсбук", след като се разбра,
Коментари Харесай

Наша пицария изхвърли пенсионери, правели малки сметки

Шуменски ресторант бе подложен на критика във "Фейсбук ", откакто се разбра, че дискриминира клиенти от третата възраст, тъй като вършат дребни сметки, написа в. "Телеграф ".
Под масираната офанзива попадна една от най-известните пицарии в Шумен "Джоя ", откакто дама се оплака, че с приятелките й пенсионерки не ги позволили в локала.
Според Елисавета Александрова, която разказва проблема, в сряда дами от пенсионерския клуб в кв. "Добруджа " имали спогодба да се срещнат на пържена риба и рибена чорба в пицарията до клуба им.
Ден-два по-рано отговорничката на клуба се срещнала със сервитьорка и уговорила визитата. Дамите се облекли и нагиздили като за празник, само че в сряда по обяд на входа на заведението ги посрещнала друга сервитьорка и обяснила, че няма да ги одобряват, тъй като ядели единствено по една рибена супа за 2 лв.. Жените се почувствали унизени и омерзени.
След гръмването на новината консуматори приканиха към взаимен протест на пицарията. След това обаче притежателите се извиниха и поканиха дамската група на безвъзмездна среща на обяд през днешния ден. Като цялостно неразбирателство дефинираха случая Даниела Христова и щерка й Весела Желева, съсобственици на пицарията.
"Щом имаме чорба за 1,80 лв., всеки, който желае, е добре пристигнал, в случай че сме желали да ограничим по някакъв метод клиенти, нямаше да пускаме обедно меню и чорба за 1,80, разяснява Христова.
Разминаването пристигнало от отвод на сервитьорката да направи резервация за група, защото за обедното меню нямало резервации.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР