Шуменската районна прокуратура води досъдебно производство за причиняване на средна

...
Шуменската районна прокуратура води досъдебно производство за причиняване на средна
Коментари Харесай

Шуменската прокуратура разследва катастрофата с НСО

Шуменската районна прокуратура води досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета по несъобразителност за злополуката с кола на НСО, оповестиха от Шуменската районна прокуратура.

Припомняме, в неделя, 15 септември, при злополука леко бе ранена председателката на 44-то национално заседание Цвета Караянчева . След злополуката тя бе преместена с вертолет до болница. Караянчева има счупена ключица.

Междувременно от болница " Лозенец " оповестиха, че на Караянчева е направена: " оперативна намеса, при която се стабилизира костен откъс към раменната става. Остеосинтезата се извърши под рентгенов надзор с три винта. Хирургичната част продължи 30 мин. Пациентката прекара умерено нощта ".
 Кола на НСО катастрофира край Хитрино Обновена
Кола на НСО катастрофира край Хитрино

Трима за обзор в болница след злополука на пътя Шумен-Силистра

Разследването за злополуката с кола на НСО е по член 343, алинея 1, писмен знак " б " от Наказателния кодекс е почнало през вчерашния ден. Сблъсъкът е станал след 10 часа на пътя Силистра - Шумен сред два насрещно движещи се автомобила.

Единият от тях е на НСО и е бил ръководен от чиновник на службата за защита. В него е пътувала председателката на Народното събрание Цвета Караянчева .

Първоначално бе обявено за трима потърпевши, които са отведени в болница. Днес се оповестява, че единствено Караянчева е потърпевша при пътния случай. Оказана й е здравна помощ, а по-късно е била превозена в София . Назначена е здравна експертиза, която ще открива степента на травматичното й увреждане.

Другият автомобил в случая е лека кола, ръководена от млада жена. Алкохолната проба и на двамата водачи е негативна. Извършен е оглед на местопроизшествието. Разпитани са трима очевидци по делото.

Предстои да бъде назначена и автотехническа експертиза .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР