Шуменката Дана Богданова/25 г./ намери чанта с пари и лични

...
Шуменката Дана Богданова/25 г./ намери чанта с пари и лични
Коментари Харесай

Шуменка намери чанта с пари и я занесе в полицията

Шуменката Дана Богданова/25 г./ откри чанта с пари и персонални документи и я съобщи в полицията. По-късно притежателите били издирени се оказало, че разчитат на наличните 160 лева, които били единствените им, с цел да изкарат месеца.

Съвестната Дана попаднала на непознатата чанта на 9 август преди обяд, до момента в който вървяла по ул.„ Изворна “ в шуменския квартал „ Дивдядово “.

Чантата била на тротоара и откакто не видяла никой в близост, проверила и схванала, че в чантата има персонални документи и парична сума. Не се поколебала и незабавно я донесла в полицията.

„ Отворих да ревизира какво има вътре в нея. Изглеждаше, че е забравена, не изхвърлена. Видях, че има пари и персонални документи на две дами. Нито за секунда не съм си и помисляла да задържа парите за себе си. Представяте ли си тези 160 лв. да са единствените средства на някой до края на месеца?“, обяснила пред полицейския служите 25-годишната шуменка.

В чантата имало персонални документи на майка и щерка, 160 лв., рецептурна брошура и дебитна карта. Двете дами са издирени и поканени в полицията да им бъде върната изгубената движимост.

Оказало се, че живеят в компликации, и за тях парите били витално значими до идната пенсия на 63-годишната жена.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР