Шуменецът Викторио Ангелов е на 18 години и е единственият

...
Шуменецът Викторио Ангелов е на 18 години и е единственият
Коментари Харесай

Браво! Българин Мери Сили Във Финландския „х Фактор“

Шуменецът Викторио Ангелов е на 18 години и е единственият българин, който ще се бори за победа във финландския вид на музикалното шоу “X Factor ”. През 2014 година той стана един от тримата финалисти във финландското издание на „The Voice Kids“. Поредният сезон на формата в скандинавската страна потегля на 4 февруари по MTV3 Finland, само че поради суровите клаузи, които имат договорите на участниците, Викторио отхвърля да разкрие детайлности за явяването си на кастинга.

„Нямам самообладание да разберете какво се е случило! Мечтая да съумея да пробия и по някакъв метод да популяризира България!“, разяснява Викторио пред „Монитор“, представени от Пик. От две години той е възпитаник в музикалната гимназия „Сибелиус“ в Хелзинки.

Младият реализатор е роден в Шумен и стартира театралната си кариера преди 12 години, когато майка му го завежда при музикалния възпитател Мариана Ставрева. „Тогава нямах концепция нито къде съм, нито какво се случва, а минимум какво предстои“, спомня си той. На първия си урок изпял „Боряно, Борянке“, ария, научена в детската градина. С бял панталон и моряшка тениска Викторио прави дебюта си на сцената със „Старият капитан“ на Тони Димитрова.

Преди 6 години фамилията на гласовитото момче се реалокира в Турку, Финландия. Музикалното му развиване било под въпрос, до момента в който момчето не среща вокалната педагожка от Русия Светлана Зеньова, която е негов наставник и до през днешния ден.

Тийнейджърът обаче освен продължава, само че прави и удар. Докато гледа телевизия, разпознава рекламата за „The Voice of Finland Kids“, взема решение да взе участие, намира човек, който да му преведе какво би трябвало да приготви и в последния ден от периода изпратил на уредниците аматьорско домашно видео с „Have You Ever Seen The Rain“ на „Creedens“. В риалити формата момчето съумя да си завоюва позиция във финалната тройка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР