Шумен. Родният Шумен да се развива успешно. Шумен е нашият

...
Шумен. Родният Шумен да се развива успешно. Шумен е нашият
Коментари Харесай

Местни избори 2019:Кандидатът за кмет на Шумен Наталия Стефанова: За нас, целите ни в управлението са кауза, амбиция, добро бъдеще с грижа за хората, път на младите

Шумен. „ Родният Шумен да се развива сполучливо. Шумен е нашият град, с прелестни обичаи и почтени хора. Наш дълг е да ги запазим и съхраним “. Това сподели претендентът за кмет на Община Шумен от Политическа партия НФСБ Наталия Стефанова, оповестиха от пресцентъра на партията . „ Нашите претенденти за общински съветници са младежи, с патриотични убеждения, с воля и потенциал да работят за по-доброто бъдеще на общината. За нас, задачите ни в ръководството са идея, упоритост, положително бъдеще с грижа за хората, път на младите. Основен приоритет - Шумен да бъде най-хубавият град за живеене. Заедно можем да утвърдим система от помощи за млади образовани фамилии за всяко едно новородено дете в Общината “, уточни тя. „ Да влагаме в нови млечни кухни. Да има повече облекчения за деца-близнаци, за фамилии и за деца на родители студенти. Да увеличим общинския жилищен фонд за младите фамилии. Да осигурим налична среда на хората с увреждания! Да влагаме в дребните обитаеми места! Да облекчим локалните такси! Да подкрепим клубния спорт! Да разтеглим безплатните места за паркиране! Да създадем велоалеи! Да разтеглим културния календар на Шумен! Нека да бъдем виновни за бъдещето на децата, за родителите ни, за всички хора! “, прикани Стефанова.
„ Убедена съм, че представителите на новото потомство, са способни да отворят локалната власт към жителите и към бизнеса, по тази причина имаме потребност съгражданите ни, да изразят своята поддръжка, като гласоподават с № 8 в бюлетините за кмет и за общински съветници “, сподели още претендентът за кмет на Община Шумен от Политическа партия НФСБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР