Шумен. Президентът Румен Радев обслужва интересите на опозицията и се

...
Шумен. Президентът Румен Радев обслужва интересите на опозицията и се
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в Шумен: Президентът Румен Радев е говорител на опозицията

Шумен. Президентът Румен Радев обслужва ползите на опозицията и се е трансформирал в техен представител. По тематиката с Венецуела той зае позиция, която не кореспондира с тази на развитите демокрации и нашите сътрудници от Европейски Съюз и Съединени американски щати. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Шумен, оповестиха от пресцентъра на партията . На събитието, което се организира в препълнената концертна зала на Общинския юношески дом в Шумен, участваха кметът на града и регионален координатор на ГЕРБ Любомир Христов, народните представители от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров и Румен Генов, регионалният шеф Стефан Желев, както и кметовете на Нови пазар – Ивайло Камаджиев, на Каспичан – Милена Недева и на Никола Козлево – Ешреф Реджеб.
Цветан Цветанов означи, че с наближаването на изборите ще зачестят опитите от страна на Българска социалистическа партия за дискредитиране на сполучливите политики на ГЕРБ, довели до забележими резултати. „ Нашите политически съперници мъчно могат да одобряват сегашната политическа непоклатимост и икономическо развиване. Затова когато те ни нападат, ние би трябвало да им напомним каква беше обстановката по време на тяхното ръководство и да я съпоставим със обстановката в този момент. Събираемостта в приходните организации от 2014 година се е нараснала с 50%, което в парично изражение е 14 милиарда лева повече пари в бюджета. Въз основа на тези положителни индикатори се чака следващата година приходите да се покачат с още 10%. Брутният вътрешен продукт от 2014 година се е нараснал с 36% и в този момент е 116 милиарда лева, а от 11,5% безработица през 2014 година – през днешния ден е към 5% и даже чакаме да падне “, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
По думите на Цветанов при една победа на ГЕРБ на идните европейски избори партията ще продължи да пази националния интерес на България в Европа и нашият глас ще се чува ясно. „ Силата на ГЕРБ е, че всички ние сме огромен екип и заставаме с лицата си пред хората и работим намерено в техен интерес. Много ми се желае резултатите от европейските избори да подхождат на всичко, което сме свършили до този миг – а то е доста “, посочи той. По думите му всички общини, в които ръководи ГЕРБ, има забележими резултати. „ Вие имате всички учредения да бъдете с високо вдигната глава. Говорете непрестанно с хората, обяснявайте им какво сте създали и какво следва да се случи както във вашето обитаемо място, по този начин и в цялата страна “, прикани кметовете Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ акцентира, че образованието е главният приоритет на държавното управление, тъй като от една страна по този начин ще бъдат задоволени потребностите на пазара на труда, а от друга ще способства за по-успешна интеграция на някои групи в обществото. „ За 2018 и 2019 година 500 български учебни заведения се модернизират, като отпуснатите средства по Оперативна програма „ Региони в напредък “ за просветителна инфраструктура са над 700 млн. лева Също по този начин сме поели ангажимент до края на мандата учителските заплати да бъдат увеличени двойно, като по този начин желаеме да мотивираме повече младежи да изберат учителската специалност “, уточни още Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР