Шумен. През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са реагирали

...
Шумен. През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са реагирали
Коментари Харесай

През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи в Шумен са реагирали на три сигнала за произшествия

Шумен. През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са реагирали на три сигнала за катастрофи, оповестиха от ОДМВР - Шумен. В 10:24 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е признат сигнал за пожар в лек автомобил на бул. “ Мадара “ в града. Към мястото на произшествието незабавно е ориентиран противопожарен екип.

Огнеборците заварили да гори двигателният отсек и двете предни гуми на лек автомобил Опел „ Астра “ с шуменска регистрация. Газовата уредба на автомобила незабавно била обезопасена.

Пламъците, които тръгнали след късо съединяване в двигателния отсек са погасени благодарение на 1000 л. вода и 50 л. пяна. Унищожени са ел. апаратура, газова уредба, батерия, двигателен отсек и двете предни гуми.

Малко след 19 часа на 1 февруари е потърсена техническа помощ след сигнал за късо съединяване в рекламна табела на ул. “ Цар Освободител “ в Шумен. На място бил пратен екип, който обезопасил табелата.

Тази заран е потърсено подпомагане за преместване на болна с коронавирус жена от жилището й на ул. “ Калиакра “ до екип на незабавна помощ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР