Шумен. Представители на клубове по конен спорт участваха в традиционния

...
Шумен. Представители на клубове по конен спорт участваха в традиционния
Коментари Харесай

Шумен: Представители на клубове по конен спорт участваха в традиционния парад по случай Тодоровден в града

Шумен. Представители на клубове по конен спорт участваха в обичайния церемониал по случай Тодоровден в Шумен, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Шумен . Конното шествие приключи пред постройката на Община Шумен. Найден Косев, заместник-кмет по обучение и просвета, одобри купата на най-малките жокеи, които от името на всички състезатели и треньори дадоха обещание още по-големи триумфи през 2019 година. „ Виждам доста млади жокеи, което демонстрира, че конният спорт има бъдеще. Да сте доста здрави, да продължавате с този жар и непримиримост да се готвите и да развивате този спорт “, съобщи Найден Косев. Той пожела „ На добър час! “ на всички, които работят за шуменския конен спорт.
„ Както и до момента, и по този начин и отсега нататък, управлението на Общината ще поддържа напъните ви и ще се гордее с вашите достижения “, сподели Найден Косев. Даниел Радулов, ръководител на Клуб по конен спорт (ККС) „ Кабиюк “ изрази признателност от името на всички клубове. Той уточни, че са реализирани доста триумфи, и изрази вяра, че и през идната година ще се показват добре.
На закрития манеж на Хиподрума на Тодоровден ще се проведат и обичайните конни надбягвания. От 09.30 часа на 16 март стартират надпреварите по безпрепятствено надпрепускване, а от 10.30 часа ще се състои и тържественото разкриване на празника. Програмата ще продължи с шампионат по прескачане на трудности, който стартира в 10.40 часа. Организатори на самодейностите са Община Шумен, Държавно дружество „ Кабиюк “, ККС „ Кабиюк “, ККС „ Шумен “ и Ездови клуб „ Шумен 2010 “.
Ивелина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР