Шумен. Постоянната комисия по образование и наука в Общински съвет-Шумен

...
Шумен. Постоянната комисия по образование и наука в Общински съвет-Шумен
Коментари Харесай

Шумен: Утвърдиха носителите на „Наградата на Шумен“ в системата на образованието и науката за 2018 година

Шумен. Постоянната комисия по обучение и просвета в Общински съвет-Шумен утвърди на свое съвещание под председателството на Валентина Тодорова номинациите за „ Наградата на Шумен “ в системата на образованието и науката, препоръчани от експертна комисия, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Шумен . С по 6 гласа за „ Ученик на годината “ в филантропичната и природоматематическата област с 6 гласа „ за “ бяха одобрени номинациите на Красимир С. Калоянов от 12 клас на ППМГ „ Н. Попович за „ Ученик на годината “ в филантропичната и природоматематическата област, на Александър Р. Димитров, 12 кл., ученик на ЦПЛР-ОДК за „ Ученик на годината “ в региона на изкуствата и спорта, на Денис И. Мустафов, възпитаник в ПГМЕТТ „ Хр. Ботев “ за „ Ученик на годината “ в региона на професионалното образование “, на Сабина Св. Василева, студентка в специалността „ Физика “ в Шуменския университе в категорията „ Студент в региона на естествените, математическите и техническите науки “.
От двете номинации в категорията „ Учител на годината “ в системата на предучилищното обучение 6 гласа получи Светла Д. Патева, старши преподавател по музика в ДГ „ Дружба “, отпадна Лиляна С. Спасова – ст. преподавател в ДГ „ Конче вихрогонче “, за която нямаше дали своят вот. В категорията „ Учител на годината “ в областта на естествените, математическите и техническите науки с 6 гласа бе утвърдена номинацията на Слави В. Димов, ст. преподавател по физическо образование и спорт в 9 ОУ „ П. Волов “. Андрей Соколов Андреев, учител в СУ „ Йоан Екзарх Български “ получи 5 гласа в категорията „ Учител на годината “ в областта на филантропичните науки, а Дарина М. Бошнакова – ст. преподавател по музика в СУ „ С. Доброплодни “ – 1. В категорията „ Ученическа групировка “ учебният тим по баскетбол юноши 11-12 клас към ППМГ „ Н. Попович “ получи 4 гласа „ за “, отпадна театралната ученическа групировка при НУ „ Ил. Р. Блъсков “- 2 гласа.
Единодушно бяха одобрени номинацията на проф. доктор Димитър Попов за „ Награда за принос в областта на филантропичните и педагогическите науки, на доцент доктор Красимир М. Кордов, учител в Шуменския университет за „ Награда за принос в региона на естествените, математическите и техническите науки “, на педагогическия колектив на ЦПЛР-УСШ „ Хан Крум “ за „ Педагогически колектив в системата на учебното и извънучилищното обучение “ и на Фикрет Индже, ръководител на надзорния съвет а „ Алкомет “ АД в категорията „ Физическо лице “. Утвърдените от Постоянната комисията по обучение и просвета носители на „ Наградата на Шумен “ в системата на образованието и науката за 2018 година ще бъдат гласувани на сесия на Общинския съвет.
Ивелина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР