Шумен. Ние знаем за какво отиваме в Европейския парламент. Ще

...
Шумен. Ние знаем за какво отиваме в Европейския парламент. Ще
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Пълни бяха залите по време на срещите на Валери Симеонов със симпатизанти в Шумен, Разград и Русе

Шумен. „ Ние знаем защо отиваме в Европейския парламент. Ще продължим да работим по този начин, както работим и тук, в българския Парламент – като демонстрираме не на думи, а с дейности какво вършим. Ще продължим да отстояваме българския интерес по този начин, както го пазиме и тук, в България ”. Това съобщи лидерът на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” – Валери Симеонов на среща пред симпатизанти в Шумен, оповестиха от пресцентъра на НФСБ . Там той бе посрещнат по остаряла българска традиция с самун и сол, а препълнените зали в Шумен, и по-късно в Разград, и Русе демонстрираха, че лидерът на родолюбивата коалиция има поддръжката на хората в района. Верен на слогана на акцията на обединението Валери Симеонов показа пред хората свършеното от него в изпълнителната власт като вицепремиер и като депутат в този момент, както и от останалите депутати на НФСБ.
„ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа) ” се явяват на идните избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР