Шумен. Народните представители от ГЕРБ – Шумен д-р Румен Генов

...
Шумен. Народните представители от ГЕРБ – Шумен д-р Румен Генов
Коментари Харесай

Народните представители от ГЕРБ – Шумен се срещнаха с жители на Велики Преслав

Шумен. Народните представители от ГЕРБ – Шумен доктор Румен Генов и Димитър Александров, дружно с регионалният координатор на партията и кмет на община Шумен Любомир Христов се срещнаха с поданици на гр. Велики Преслав. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. По време на срещата те бяха осведомени с проблемите, с които се сблъскват жителите на остарялата българска столица. Липсата на локална стопанска система, бягството на младежите от града, както и явната индиферентност на локалната власт от проблемите на преславяни бяха част от тематиките, които се повдигнаха по време на срещата.
Общинският ръководител на локалната конструкция на ГЕРБ Иван Иванов изрази своето неразбиране от дейностите на кмета на община Велики Преслав, който със своето безучастие и колебливост в действителност предизвиква превръщането на втората българска столица в средище на еретици, допускайки провеждането на Събор на актуалните почитатели на богомилството - религиозно обучение, заклемейно и анатемосано преди повече от 800 години от Българската православна черква като разкол.
Присъстващите на срещата се оплакаха от неспособността на локалната общинска администрация да се оправи с растящата популация на бездомни кучета, неприятната инфраструктура, както и ненавременното разчистване на града.
Сред най-дискутираните въпроси бяха препоръчаните промени от Българска социалистическа партия в Кодекса за обществено обезпечаване, които бяха окачествени като свръхпопулизъм и пиар заиграване с българските пенсионери, както и отхвърленото на първо четене предложение на ГЕРБ за изменение на Изборния закон, което предвиждаше въвеждане на мажоритарна система в два тура и разделянето на страната на 240 едноманданти региона.
„ Аз имам вяра, че би трябвало непременно да запазим връзката с хората от всяко едно обитаемо място в област Шумен. Заради това сме тук, с цел да чуем вашите проблеми и да се опитаме дружно да намерим тяхното решение. Това е нашата работа. Вие, жителите на Велики Преслав сте пазители на изконните български обичаи и просвета, и по тази причина започваме нашите срещи от вашия град. Тази среща е първата от доста други, които предстоят. Ние желаеме да създадем непрекъснат контакт сред жителите и на по-малките обитаеми места и техните народни представители от ГЕРБ, които да им бъдат от помощ постоянно, когато се наложи “, това съобщи по време на срещата регионалният координатор на ГЕРБ Любомир Христов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР