Шумен. Екипът на Централния лъч на ДПС бе в община

...
Шумен. Екипът на Централния лъч на ДПС бе в община
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от Хитрино: Няма да допуснем един хитрец да се прави на диктатор, ще бъдем силни и единни

Шумен. Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи бе в община Хитрино. На предизборната среща в общинския център бяха показани претендентите на Движение за права и свободи за кметове на кметства, общински съветници и претендентът за кмет на Общината Билгин Бакиев. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .
" Дълбок реверанс и опрощение пред цялото Хитрино ", сподели при започване на изявлението си водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. " Трябваше да се случи покруса, с цел да забележим едни самозабравили се хора, които ги направихме мощни, с помощта на партията. Но отсам би трябвало да заявим това, което в последните две години се случва в партията и ще продължава по този модел, сподели още той. Ние сме длъжни да бъдем мощни и отново ще построяваме мощни хора в Движение за права и свободи. Но този, който обърне силата получена на гърба на тези хора и партията против хората, ще бъде изхвърлен от партията ", разгласи водачът. " Няма да чакаме избори, в които народа да ни санкционира. Ще ги изхвърляме в неизборно време, както тези бездушни хора бяха изхвърлени ", бе безапелационен той.
" Движение за права и свободи е на всички нас и на нашето единение. Това единение докара демокрацията в България ", сподели Карадайъ. Председателят на Движение за права и свободи съобщи, че Движение за права и свободи от 30 години пази демокрацията, целостта, мира и сигурността на нашата Родина. " Тук някакъв шмекер ще плаши хората в Хитрино и ще се прави на деспот. Няма да го позволим ", съобщи Карадайъ.
Председателят на Движение за права и свободи сподели, че цялата партия беше мобилизирана, когато се случи нещастието и всички желаеха с чиста душа и сърце да оказват помощ. " Но някой пристигна, взе тоягата и се опита да бъде деребея в региона. Взе на хората нивите и магазините. Тази надменност и тази безочливост би трябвало да приключат на тези избори ", прикани той.
Карадайъ сподели, че властта и парите покваряват индивида. " Покваряват този, който вътре е развален. Но който е наясно със себе си и има здрава основа, няма по какъв начин да се разболее. Страхливецът почувства ли малко мощ вади тоягата да плаши, с цел да се героизира, да застава пред огледалото и да се вижда какъв брой е популярен, изясни той. Ето против тези би трябвало да се бори нашата партия. Ние сме длъжни да го вършим и ще продължаваме да го вършим ", съобщи Мустафа Карадайъ.
Той даде цялостната си поддръжка за претендента на Движение за права и свободи за кмет на Община Хитрино Билгин Бакиев и сподели, че той е човек, който е приключил най-модерното обучение в света и най-бързо развиващия се като бизнес в света. " На 27 октомври, в случай че заявите че желаете Билгин за кмет, другото незабавно ще пристигна на 28-ми ", съобщи арадайъ.
" Властта идва от хората, тя е на хората и за хората. Всичките политици са единствено инструмент за осъществяване на властта и всичко това е краткотраен инструмент ", посочи още водачът на Движение за права и свободи. " Властта служи за решаването на проблемите на хората и този, който получи власт и не схваща, че тя би трябвало да служи за проблемите на хората си отпътува от Движение за права и свободи ", заключи Мустафа Карадайъ.
" В Хитрино би трябвало да се смени модела на арогантността, алчността и самозабравата. Трагедията трябваше да се случи в Хитрино, с цел да се освети цялата тази надменност, безочливост и лакомия, както и измяната ", сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев. " Днес сме застанали пред цяло Хитрино, с цел да желаяме вашата поддръжка за вашата партия Движение за права и свободи. А чуваме от всички места към този момент няколко години, че тук има боязън, напън и безобразно безсрамие. Вместо да се борим за нашето общо бъдеще, вместо да превърнем нещастието в метод Хитрино да промени всичко – инфраструктура, живот и бизнес. Ние тук заставаме пред вас със свити сърца и желаеме да изгоните наглостта от Общината ", прикани Цонев.
" Зад нашия претендент стои цялата партия Движение за права и свободи, почетният ръководител доктор Ахмед Доган, ръководителят Мустафа Карадайъ, цялата парламентарна група, нашите евродепутати и всички представители на всичките равнища на изпълнителната власт. Зад него стоят 500 000 симпатизанти и последователи на Движение за права и свободи ", разгласи Цонев.
На предизборната среща участваха и зам.-председателят на Народно събрание доктор Нигяр Джафер, зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, евродепутатът и ръководител на Младежко Движение за права и свободи Илхан Кючюк и зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР