Шумен е следващият град във водна криза - идеята на

...
Шумен е следващият град във водна криза - идеята на
Коментари Харесай

БСП: Шумен е следващият град във водна криза

Шумен е идващият град във водна рецесия - концепцията на държавното управление за ВиК холдинг ще замаже отговорността. Това сподели пред публицисти националният представител от ПГ на "БСП за България " от Шуменски изборен регион Иван Иванов, представен от "Фокус ".

"Тук съм да ви сигнализирам за още един сериозен проблем, зародил във ВиК бранша. От през вчерашния ден град Шумен, Търговище, Велики Преслав, Дивдядово, селата Белокопитово, Панайот Волов са на воден режим. Не се знае по кое време ще се пусне водата. Всичко това е резултат от некадърното ръководство на ВиК - Шумен, което е под шапката на Министерство на регионалното развитие ", сподели Иванов.

Той обърна внимание, че ВиК - Шумен е банкрутирало. "Трудно съумява да си поддържа системата. Сметките са запорирани. За страдание Шумен се трансформира в идващия град след Перник във водна рецесия ", сподели Иванов. Той изясни, че шуменци ще останат четири дни без вода и не се знае по кое време ще бъдат поправени повредите.

Иван Иванов разяснява и решението на държавното управление за ВиК холдинг. Според депутата от опозицията това е следващият опит за замазване на нечия отговорност. "Прехвърляйки всички ВиК сдружения под една шапка значи, че всичко, което се е случило до този миг, всички обири във ВиК сдруженията ще бъдат заметени и отговорност няма да се понесе от никого ", съобщи още Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР