Шумен. 31-годишният мъж, привлечен като обвиняем за хулиганство в пътнически

...
Шумен. 31-годишният мъж, привлечен като обвиняем за хулиганство в пътнически
Коментари Харесай

Шумен: 31-годишният мъж, привлечен като обвиняем за хулиганство в пътнически влак и закана с убийство към кондукторката, остава за постоянно в ареста

Шумен. 31-годишният мъж, притеглен като обвинен за безчинство в пътнически трен и закана с ликвидиране към кондукторката, остава за непрекъснато в ареста, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Шумен . Съдът в Шумен почете настояването на Районната прокуратура и постанови „ Задържане под стража “ за Емил Михайлов. Мярката предстои на обжалване в 3-дневен период, като при положение на тъжба е планувано дело на 1 ноември от 14.00 часа в Окръжен съд- Шумен. На 22 октомври Емил се качил в пътническия трен Варна – Шумен от спирка Калугерица. Пътувал е без билет, отказал да си закупи подобен от кондукторката във влака, като отправил обиди и закани към служебното лице. На нередовния пасажер съобщили, че ще се наложи да слезе на идната спирка. Афектиран, мъжът блъснал по една от вратите сред двата вагона. Стъклото паднало и блъснало 41-годишната кондукторка. Жената се отървала без пострадвания.
Районната прокуратура в Шумен му е повдигнала две обвинявания – за закононарушение по член 325, алинея 5, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс, осъществено при изискванията на рисков рецидив, и по член 144, алинея 3, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс. В правосъдната зала служебният бранител на обвинения изиска да му бъде наложена мярка „ домакински арест “. Адвокатът уточни, че по първото обвиняване Емил признава виновността си, само че по второто няма доказателства с изключение на описа на пострадалата. Пред съда Емил Михайлов съобщи, че се признава за отговорен за хулиганската демонстрация. Той изясни, че когато се е качил във влака не е имал пари, при инспекцията се изнервил, повишил звук и реагирал нападателно, за което съжалява.Мъжът е престъпно проявен, осъждан е за безчинство, нанасяне на телесна щета, както и за обири и обир.
Ивелина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР