Шумен. 15 групи се очакват на тридневния фестивал Шумен Рок“.

...
Шумен. 15 групи се очакват на тридневния фестивал Шумен Рок“.
Коментари Харесай

Шумен: 15 групи се очакват на тридневния фестивал „Шумен Рок“2019

Шумен. 15 групи се чакат на тридневния фестивал „ Шумен Рок “. Организацията и програмата за събитието показаха на брифинг Десислава Златева от Община Шумен и Рени Хараланова, Емо Василев и Александър Бакалов от „ Рок Общество “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Шумен . Рок фестът ще се организира от 14 до 16 юни в парк „ Студентски “. Организатори са Сдружение „ Рок Общество ” и Община Шумен. „ Взаимно си оказваме помощ, с цел да получи Шумен един добър културен артикул. Подпомагаме финансово организацията на рок феста с 25 000 лева Очакваме добра селекция на групите, с цел да се насладим на качествена музика “, съобщи Десислава Златева.
Емо Василев уточни, че тазгодишното издание на „ Шумен рок “ надгражда феста от предходната година. Новост ще бъде „ Battle of BG bands “ в първия ден. Битката сред българските рок банди Terravore, Enthronement, Revolutions Per Minute, The A.X.E Project, Headmaster ще се състои на 14 юни, като вечерта ще приключи с музиката на Черно було.
Еднодневнят фестивален билет е на цена 15 лева, а двудневният- 25 лева В първия ден входът за рок феста ще е безвъзмезден. На сцената на „ Шумен Рок “ ще се показват Стенли, Lost sensation, Urban gray, Бараби Блус Бенд, Спри Ма, Day of Еxecution, Fat white chefs, Dark blue inc., Saint’n’sinners.
„ Това е фест, празник на хубавата рок музика, не е концерт на дадена група и дано не вадим групите от това цяло “, уточни Емо Василев.
Входът за „ Шумен Рок “ ще бъде отворен от 17.00 часа, концертите на групите ще стартират от 18.00 часа, като последната тайфа ще слиза от сцената в 23.00 часа.
Ивелина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР