Шумът около сезона на филмовите награди отихна, но това не

...
Шумът около сезона на филмовите награди отихна, но това не
Коментари Харесай

Филмите, които да очаквате с нетърпение през 2019 г.

Шумът към сезона на филмовите награди отихна, само че това не значи, че вълненията около седмото изкуство би трябвало да секват до есента.

Ако се чудите какво да гледате през идните месеци, през днешния ден ви демонстрирам лист със заглавията, които си коства да очаквате през 2019 – и това е единствено половината.

„ Дъмбо “

View this post on Instagram
Get your first look at the brand-new trailer for #Dumbo during the #CMAAwards tonight at 8|7c on ABC!

A post shared by Disney’s Dumbo (@dumbo) on Nov 14, 2018 at 9:00am PST

Приказната и малко тъжна история за дребното слонче с извънредно огромни уши попадна в ръцете на Тим Бъртън . Възлагаме очаквания, че мрачният му почерк е подобаващ да пресъздаде точно чудатия сюжет, а филмовите откъси, които свиват сърцето ни, ги оправдават. Звездният актьорски екип е друга причина, поради която да очаквате кино лентата. Магнетичната Ева Грийн ще бъде изящният цирков акробат Колет Мърчант в трупата на Дани Де Вито като импресариото Макс Медичи. Той ще бъде манипулиран от алчния бизнесмен с огромни проекти В. А. Вандевиър, изигран стилно и заплашително от Майкъл Кийтън. В ролята на Холт Фариър Колин Фарел ще се грижи за Дъмбо, а неговите деца Мили и Джо (Нико Паркър и Финли Хобинс) ще му оказват помощ.

Премиерна дата у нас: 29 март*



„ Отмъстителите: Краят “

View this post on Instagram
Here's your first look at the new poster for Marvel Studios’ #AvengersEndgame. See it in theaters April 26.

A post shared by Avengers: Endgame (@avengers) on Mar 14, 2019 at 12:50pm PDT

Филмът ще е короната на 20 предхождащи го кино лентата за супергероите, изиграни от едни от огромните модерни звезди на Холивуд . Тук те ще би трябвало да се преборят с най-мощния си зложелател до момента – Танос , и безусловно да си отмъстят за вредите, нанесени от него в „ Отмъстителите: Война до безкрайност “ от предходната година. С кого ще се наложи да се сбогуваме и дали някой изненадващо ще се завърне назад в играта няма да стане ясно преди края на април. Едно обаче е несъмнено и можем да се успокояваме с него - вселената на Marvel е необятна и филми на студиото постоянно ще има.

Премиерна дата у нас : 26 април*



„ Мошенички от класа “

View this post on Instagram
“The CON is ON.” Via Rebel Wilson

A post shared by The Hustle (@hustlemovie) on Feb 27, 2018 at 2:28pm PST

Тази година ни чака идващ женски прочит на мъжка комедия. Филмът „ От шарлатанин нагоре “ от 1988 година с Майкъл Кейн и Стив Мартин се трансформира в „ Мошенички от класа “, а в функциите на прелъстителни измамнички влизат две дами, колкото разнообразни, толкоз и надарени . Както беше отбелязъл пред мен кинокритикът на Edna, Ан Хатауей се намира в серия от секси функции – след „ Бандитките на Оушън “ и „ Фатално мъртвило “ тук героинята ѝ още веднъж ще разчита на солидна доза сексапил, която ще се окаже съдбовна за портфейлите на богатите ѝ мъжки жертви . От мошеническите ѝ умения ще се учи постоянно занимателната Ребъл Уилсън , до момента в който двете възнамеряват удари, с цел да се отплатят на мъжете, отнесли се с тях не както прилича.

Премиерна дата у нас : 10 май*



„ Аладин “

View this post on Instagram
Check out the new poster for @disneyaladdin. See it in theaters May 24.

A post shared by Aladdin the Musical (@aladdin) on Mar 12, 2019 at 6:42am PDT

Още една класика оживява от плът и кръв и се трансформира в игрален филм. Енергичната постановка на Гай Ричи , която последно гледахме в „ Крал Артур: Легенда за меча “, ще би трябвало да приюти немалка доза романтика и магия , поради любовната история и наличието на летящо чердже и Дух от лампата . В ролята Уил Смит минава от един цвят на кожата в различен, до момента в който отприщва хумора на героя си. Доволни сме и от избора на съвсем непознати, само че обещаващи Ясмин и Аладин – очарователна Наоми Скот и Мена Масуд, който дава сантименталното лъчение на бунтаря Аладин . Пищна сценография, костюми и резултати допълват екзотичния и мистериозен свят на града Аграба.

Премиерна дата у нас : 24 май*



„ Рокетмен “

View this post on Instagram
Based on a true fantasy. @Taron.Egerton is @EltonJohn in #Rocketman, in theatres May 31.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР