Шумът около криптовалутите стихна, но много хора не се съмняват,

...
Шумът около криптовалутите стихна, но много хора не се съмняват,
Коментари Харесай

Официално: дата на презентацията на блокчейн смартфона HTC Exodus

Шумът към криптовалутите стихна, само че доста хора не се съмняват, че в бъдеще те ще станат основа на финансовата система на целия свят. HTC може да покаже нещо в действителност забавно в тази област. Компанията сътвори своята публична Instagram страница htc.exodus, където е оповестена датата на анонса и част от външния тип на мобилното устройство. Можем да отбележим, че задният панел е изработен транспарантен, сходно на HTC U11+.

Новият смарт телефон ще може да работи с няколко протокола и ще поддържа DApps. Да напомним, че DApps е децентрализирано приложение, което работи в блокчейн мрежа, а не благодарение на сървър или каквото и да било настрана устройство. DApps не може да се управлява от никого, а цялата информация е криптирана.

Всеки смарт телефон HTC Exodus ще бъде възел от блокчейн мрежата. Както и повсеместен леден криптопортфейл с безвреден потребителски интерфейс.



Без подозрение, за HTC излизането на Exodus е доста значимо, тъй като финансовото положение на компанията напълно не е положително. Едва ли новият смарт телефон ще има пазарен триумф. Изглежда тайванците са изпреварили времето, тъй като криптовалутите могат да изместят фиатните пари след много години. Но ще запомним HTC като първата компания, показала на пазара сходно устройство.

HTC Exodus ще бъде показан на 22 октомври тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР