Шумът, който се вдигна след публикации в медиите за любовната

...
Шумът, който се вдигна след публикации в медиите за любовната
Коментари Харесай

Нова драма за британеца, напуснал семейството си заради украинска бежанка ВИДЕО+СНИМКИ

Шумът, който се подвигна след изявления в медиите за любовната история на британеца Антъни Гарнет и София Каркадим от Лвов, която живееше в къщата му по програмата за подкрепяне на бежанците, остави мъжа без работа. Това сподели той пред Daily Star.

Тони показа с кореспонденти, че материалните му проблеми почнали незабавно откакто се появили изявления в медиите за романса му с украинката. Британците бяха възмутени от тази история и упрекнаха украинката, че е " отвлякла брачна половинка от фамилията му ", а родения в Брадфорд, че е " избягал, оставяйки две деца и жена ". Това, както и тормозът от страна на публицисти, накърняват репутацията му и водят до загуба на работата му.

„ Преди имах доста сполучлив бизнес. Посветих му се, беше подобен, че прекарвах над 80 часа седмично в него... Преминах от печеленето на съвсем 2 хиляди на седмица до това да не спечелвам нищо “, споделя той.

Според Гарнет той е управлявал охранителна компания, която е имала контракти с Националната здравна работа (NHS). Заради публицистите и папараците, които се появявали на работата му, чиновниците на NHS били обезпокоени.

„ Националната здравна работа сподели, че защото в този момент явно съм „ обществена персона “ в очите на обществеността, те считат, че е риск да бъда на което и да е от техните места. Аз не съм обществена персона, аз съм просто прям човек ", споделя Гарнет.
 Британецът, който напусна фамилията си поради емигрант от Украйна, банкрутира поради епична любовна история / фотография instagram.com/sonya_dobrvlsk Снимка instagram.com/sonya_dobrvlsk
Националната здравна работа отказала съдействието му напролет. Оттогава мъжът няма постоянни приходи. Сега двамата със София нямат пари даже да обзаведат наетия апартамент. Мъжът споделя, че е останал без възнаграждения от вестници и кредитни карти. Роднините почнали да оказват помощ с пари.

Въпреки това 29-годишният британец е съдбоносен. Планира да се занимава с музика или комедия. Той към този момент се опитва като рап реализатор и издаде ария, отдадена на връзките с украинец - " Ukraine to UK Rain ".

" Оттук нататък тя е мой приоритет. Има потребност от моите грижи ", споделя той за обичаната си.


Любовната история на британеца Антъни Гарнет и София Каркадим от Львов
22-годишната София Каркадим се реалокира от Лвов в Германия и по-късно в Брадфорд в Западен Йоркшир през май, бягайки от войната в Украйна.

Тя се открива в дома на Тони и Лорна Гарнет, които имат връзка и отглеждат две деца, макар че нямат брак.
 Децата на Лорна и Тони Гарнет / фотография instagram.com/tee_garnett Децата на Лорна и Тони Гарнет Снимка instagram.com/tee_garnett
Момичето било срещу, само че британецът предложил на украинката да живее при тях като част от държавна стратегия за спонсорство, ориентирана към подкрепяне на украинци, които са принудени да изоставен домовете си заради войната в Украйна.

Връзката сред Лорна и София не се получила, най-вероятно заради ревнивост. Скоро момичето почнало да мисли за пренасяне от семейство Гарнет.

В последна сметка сред двойката избухнала спор заради неприятно отношение към украинката, което довело до обстоятелството, че 10 дни след идването в дома на Гарнет, Антъни и София напуснали къщата дружно.

В обществените мрежи момичето споделя, че всичко върви добре в връзките им.
 Британецът, който напусна фамилията си поради емигрант от Украйна, банкрутира поради епична любовна история / фотография instagram.com/sonya_dobrvlsk
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР