Щях да съм още по-ценна, ако бях мъртва. Това констатира

...
Щях да съм още по-ценна, ако бях мъртва. Това констатира
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Щях да струвам повече мъртва!

" Щях да съм още по-ценна, в случай че бях мъртва. " Това установи Шарън Стоун в изявление пред " Гардиън ". Тя има поради, че картините на мъртвите художници се продават по-скъпо. 66-годишната звезда стартира да рисува по време на Коронавирус, а три години по-късно към този момент е край статива по 17 часа дневно. В момента има независима галерия в изложба в Берлин и разкриване на друга след месец в Сан Франциско.

Актрисата е наясно, че може да направи огромни пари, единствено в случай че даде на галериите това, което те желаят. И дава образец с Джони Деп, който принтирал фотоси на хора, слагал по думите ѝ, малко багра върху тях и се подписвал, и по този начин направил цяло положение. Преди две години дебютът на Деп като художник с сбирката " Приятели и герои ", състояща се от 780 принтове на Елизабет Тейлър, Боб Дилън, Кийт Ричардс и други, се продаде за към 3,65 млн. $.

" И при мен са идвали от галерии с предложение да върша принтове на лицето си, само че считам, че е мое обвързване да не го върша. Мое обвързване е да отворя вратата за други дами и да я държа отворена и за в бъдеще ", споделя тя. И прибавя, че това е правела и като актриса, това се пробва да прави и в този момент като художник.

Като тийнейджърка, когато е първият ѝ допир с рисуването, първата ѝ продадена картина е за 25 $. Заразява я с вируса на творчеството вуйна ѝ Вон в дребния град в Пенсилвания, откъдето е актрисата. Леля ѝ в действителност ѝ предлага малко бягство от много суровото образование у дома. Все отново Шарън Стоун взема решение да зареже рисуването поради кариерата си на модел, където ѝ оферират по 5000 $ дневно. 25 или 5000? И избрала второто.

Така стига до Ню Йорк и става част от тълпата в " Студио 54 ". Първата ѝ роля без думи на " красиво момиче във трен " е във филм на Уди Алън. Пробивът ѝ е във филм на Пол Верховен - " Зов за завръщане ". И по-късно отново той я ангажира за " Първичен инстинкт ", знаковата ѝ роля.

След това обаче кариерата ѝ, която през 90-те години е на върха си, замира. " Постарах се да дам всичко най-хубаво от себе си и бях шокирана, че не можах да продължа да работя ". Тя има добре разказани проблеми с Холивуд поради мизогенията му, напомня " Гардиън ". Има и една справедлива причина за неналичието ѝ на по-големи функции. Две седмици след атентатите на 11 септември 2001 година Стоун получава удар поради тромб в мозъка, събитие, което дава името на автобиографията ѝ ( " Красотата да живееш два пъти " ).

" Когато една врата се затвори, се отваря друга. Книгата ми се продава в 22 страни до момента ", отбелязва тя метафизичен. Сега Шарън Стоун написа разказ. А от филмите се мести пред статива.

Сред картините, които излага, е една, озаглавена " Моля, не стъпвайте на тревата ". Вдъхновена е от нейно пътешестване до Израел през 2006 година, само че получава нов резонанс след офанзивите в Израел от 7 октомври и последвалото разрушение на Газа. Темата на картината са границите, инвазията и нелепостта на завоеванието.

" Преди да стартираме да убиваме и раняваме хиляди дами и деца, се нуждаем от огромни мозъци, повече прочувствена просветеност, нямаме потребност повече от силата на дребните пениси...Картината ми е за всичко това ", споделя Шарън Стоун.
На въпрос дали като художвик е по-щастлива, в сравнение с като актриса, тя дава отговор: " Не споделям това. Обожавах да играя. Ако някой ми предложи значима роля, ще я приема. Но това няма да се случи.. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР