Щях да чуя, ако са разделени. Харесвам Сашо (приятеля на

...
Щях да чуя, ако са разделени. Харесвам Сашо (приятеля на
Коментари Харесай

Бащата на Сузанита пак стана за смях, сравни я с Лили Иванова


" Щях да чуя, в случай че са разграничени. Харесвам Сашо (приятеля на Сузанита). Отговорно момче е. Работи крепко. Не пие и не пуши. Прави щерка ми щастлива. Ако върви по дами, Сузи ще разбере и ще го разкара незабавно “, разкри пред „ България Днес “ Орхан Мурад.

Той признава, че славата на дъщеря му идва прекомерно рано. 15-годишната певица към този момент е звезда и има участия всяка седмица. Заради уговорките си в учебно заведение тя върви по изяви единствено през уикенда. Плътно до нея във всяка дискотека е един от родителите й.

„ Славата на Сузи е огромна. Това не е добре за един младеж. В България на всеки славата му е допълнително, даже на Лили Иванова “, избухна Орхан Мурад. Според артиста у нас няма по какъв начин да бъдеш видян в случай че не покажеш плът.

„ Всеки си демонстрира тялото в клиповете. Статуквото по този начин пожела и възпита хората. Ако не провокираш, няма да те виждат. Шумът към „ Луцифер и Буда, с която Сузанита изгря се получи от нищото. Тя не очакваше да има подобен бук. Дори не си е мислела, че ще стихне върха на известността преди година, а каква стана тя в този момент “, пита се таткото на певицата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР