Щутгарт развали празника на тазгодишния шампион на Германия - Байерн

...
Щутгарт развали празника на тазгодишния шампион на Германия - Байерн
Коментари Харесай

Щутгарт развали празника на шампиона Байерн

Щутгарт скапе празника на тазгодишния първенец на Германия - Байерн (Мюнхен), откакто през днешния ден победи баварците с 4:1 в мач от 34-ия кръг на шампионата.

След последния съдийски сигнал Юп Хайнкес и футболистите му получиха трофея и златните си медали, а почитателите имаха опцията да се сбогуват с треньора, който напуща клуба след края на сезона.

Доста резултатна първа част изиграха двата тима. Въпреки това, баварците приключиха първите 45 минути като догонващи в резултата. Гостите поведоха още в 5-ата минута, когато Донис достави топката право в краката на Гинчек, а той се разписа на опразнената врата за 1:0.



Толисо върна равенството в 21-ата минута след хубаво взаимоотношение с Роберт Левандовски. Завършващият му удар тотално парира вратаря за 1:1. В 33-ата, Лева засече центриране от корнер с глава и насочи кълбото към мрежата, само че стражът на Щутгарт блесна с необикновено избавяне.

В 42-ата минута, гостите още веднъж поведоха, откакто Донис се отскубна от своите пазачи и стреля от границата на наказателното поле в далечния за Улрайх ъгъл за 2:1.

През втората част, Щутгарт тотално скапе празника на първенеца на Германия, откакто означи два много бързи гола още след почивката. Първо в 52-ата минута, Аколо се разписа с глава от съвсем невъзможна позиция, само че завършекът му просто бе брилянтен за 3:1. В 55-ата, Гинчек се възползва от неточност на отбраната и се разписа за 4:1.

 Хофенхайм победи Борусия (Дортмунд) с 3:1
Хофенхайм завоюва борбата с Борусия за бронза в Бундеслигата

Нов слаб мач за " жълто-черните "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР