Щутгарт приема Борусия (Дортмунд) в двубой от 12-ия кръг на

...
Щутгарт приема Борусия (Дортмунд) в двубой от 12-ия кръг на
Коментари Харесай

Борусия ще се пробва и срещу Щутгарт

Щутгарт приема Борусия (Дортмунд) в дуел от 12-ия кръг на Бундеслигата през днешния ден. Битката на стадион " Мерцедес-Бенц Арена " стартира в 21:30 часа.

Завръщането на " мерцедесите " в първия ешелон на Германия се очакваше от всички почитатели на немския футбол, само че надали някой си е правил илюзии, че то ще бъде съпроводено с положително показване на отбора.

 Обамеянг няма да играе против Щутгарт поради проблеми с дисциплината
Обамеянг още веднъж страда поради своята неприятна дисциплинираност

Все още не е ясно какви ги е сътворил този път габонецът

Отчайващите резултати на новака в немския хайлайф надалеч от вкъщи продължиха и в предходния кръг, когато " швабите " позволиха шеста поредна загуба в своя аудиенция.

Борусия стартира сезона в добре познатото си амплоа на преобладаващ тим, само че с напредването на годината и натрупалите се контузени играчи формата на отбора се позагуби.

 Андре Шурле най-сетне е здрав
Андре Шурле най-сетне е здрав

Нападателят е подготвен за игра

Мачовете преди паузата за национални тимове не се оказаха сполучливи за тима и почитателите на " жълто-черните " трябваше да преглътнат загубите на своите любимци от Република България Лайпциг, Хановер 96 и Байерн (Мюнхен).

Футболистите на треньора Петер Бос са на 3-то място в шампионата с актив от 20 точки. Ройс, Пишчек, Роде и Дурм са навън за дуела с Щутгарт.

 Снимка 313713
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР