Щурата лятна ваканция на семействата Чобанови и Сиромашки, изпълнена с

...
Щурата лятна ваканция на семействата Чобанови и Сиромашки, изпълнена с
Коментари Харесай

Голямата кауза на „All Inclusive“ се решава във финала на сезона

Щурата лятна почивка на фамилиите Чобанови и Сиромашки, изпълнена с доста премеждия и развлечение, е към своя край. На финала на сезона следва и кулминационна точка за огромната идея на „ All Inclusveׅ “, обвързвана с опазването на българската природа. Какво ще се случи в последния епизод на сериала, трансформирал се в една от най-любимите телевизионни продукции на феновете тази пролет, ще стане ясно в петък (8 май) от 20:00 ч. по NOVA.
 БГНЕС
Още при започване на телевизионната поредност през екоактивистите се разпростра значимата сюжетна линия за спасяването от застрояване на един от дребното девствени плажове на родното Черноморие. Младежите, отпред с Мартин (Алекс Иванов), не се отхвърлиха да преследват задачата си и се изправиха пред редица тествания по пътя към справедливостта. Дори и градското момиче Надя (Йоанна Начева) остави на назад във времето модерния си метод на живот, откривайки смисъл в битката за публично значима идея.
 БГНЕС
Постепенно към общите старания за запазване на плажа се включиха и двете фамилии Чобанови (Ненчо Балабанов, Елена Атанасова) и Сиромашки (Любен Кънев, София Маринкова).
 БГНЕС
На финала на сезона точно спасяването на Залива на костенурките ще сплоти всички генерации. Заедно те ще се съюзят против огромния си зложелател Такис (Красимир Добрев), който, макар митингите, стартира бетонирането на плажа. В трагикомичния конфликт в Залива се появява и нова фигура, която напълно ще промени хода на събитията. В ролята влиза артистът Симеон Лютаков. Какъв ще бъде неговият облик? Ще спрат ли фамилиите застрояването и какъв е методът да успее една благородна идея у нас?

Много въпроси ще намерят своя отговор във финалния епизод на комедийния сериал „ All Inclusive “ на 8 май от 20:00 ч. по NOVA, когато феновете ще станат очевидци на напрегнатото, само че извънредно занимателно съревнование за хотел на годината. Каква е ориста на любовта сред Надя и Мартин, и по какъв начин тъщата Евдокия (Нели Монеджикова) ще изненада всички в края на тази незабравима морска почивка?

Следете всичко за „ All Inclusive “ на и във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР