Щрак: Бум на шофиращи неправомерно в бус лентите в София.

...
Щрак: Бум на шофиращи неправомерно в бус лентите в София.
Коментари Харесай

Щрак: Бум на шофиращи неправомерно в бус лентите в София


Щрак: Бум на шофиращи непозволено в бус лентите в София. Сериозен растеж на водачите, карали в нарушаване в бус лентите в столицата
регистрираха от столичната полиция.
От началото на тази година са осъдени над 400 водачи, които са си разрешили да карат в бус лента. За предходната година засечените нарушавания са към 100, сподели пред  комисар Николай Крушарски – шеф на отдел „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.
„ На фона на огромния трафик в София
не можем да кажем, че има повече извършители, просто контролът от страна на полицията е засилен, също така се употребяват и камерите на Столична община “, разяснява Крушарски.

Установените нарушавания от чиновниците на Столичната община се изпращат към Столична дирекция на вътрешните работи, те откриват притежателя и му постановат санкция. Санкцията е за
шофиране в бус лента е 50 лева
По думите на Крушарски санкциите се връчват незабавно и има много огромна събираемост, а и водачите нормално заплащат незабавно.

Над 280 000 са водачите, засечени да се движат с превишена скорост в София и дребните обитаеми места от Столична община.

В съпоставяне с 2022 година растежът на връчените санкции е съвсем двоен, разясни комисар Крушарски.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР