Щом спиш спокойно, всичко е наред. Това заяви премиерът Бойко

...
Щом спиш спокойно, всичко е наред. Това заяви премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Който гроб копае, сам пада в него. В отлична форма съм и не ми трябва подкрепа

Щом спиш умерено, всичко е наред. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на на партийно заседание пред структурите на Политическа партия ГЕРБ в област Стара Загора, визирайки фотосите от неговата спалня, които се появиха в общественото пространство, съобщи bTV

„ Който гроб копае, самичък пада в него, в отлична форма съм и не ми би трябвало поддръжка. С наслада слушам, че и Добрев, като станел ръководител на Българска социалистическа партия, щял да стане министър председател. Прекрасно! Това е да искаш да си водач и да носиш отговорност, а не да се криеш зад Орешарски и да казваш след това, че това, което са правили, не е правено от Българска социалистическа партия. Ние и хубаво, и неприятно, тъй като не сме идеални, си го понасяме ремонтираме и продължаваме напред и си носим отговорност ", сподели министър председателят.

„ Което куче ме е залаяло, все е побесняло. Затова, благи мои, пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаместим, нито ГЕРБ не може без мен ”, добави Борисов.

Той също по този начин пожела триумф на политическия план на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов като добави, че й без него залата още веднъж е цялостна.

„ Толкова години е бил до мен, аз неприятна дума... Той се срамувал от мене, а до през вчерашния ден викахме дружно „ Победа, победа ”. Мога единствено да му пожелая триумф на политическия план, не харчете сила - злобата убива този, който ненавижда ", разяснява Борисов.

По отношение на рецесията с ковид министър председателят съобщи, че всички се майтапим, само че вътрешно ни е боязън. Той подчертава върху това, че до момента в който немската стопанска система не стартира да работи при естественото си движение, няма по какъв начин това да се случи и с българската.

„ И мярката 60/40 и 80/20 харчи от мазнинката на страната и от запасите ни, само че изтъняваме окончателно. Безплатни неща няма, и ние се движим по ръба. Няколко месеца с дисциплинираност издържахме, само че усетих, че хората не могат да удържат, и по тази причина пуснахме парковете и градините “, добави Борисов.

Той акцентира, че епидемията не е минала, само че няма да бъдат предприемани нови строги ограничения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР