Щом си отворила тази статия, значи си любителка на книгите

...
Щом си отворила тази статия, значи си любителка на книгите
Коментари Харесай

5 романтични и вълнуващи книги, които трябва да прочетете тази пролет

Щом си отворила тази публикация, значи си любителка на книгите и си в търсене на нещо ново за четене. Сега желая да се настаниш деликатно и да си представиш следната панорама - на открито грее слънце, ти седиш на шезлонг някъде измежду зелена тревичка, птичките пеят, въздухът мирише на пролет и на люляци, а ти държиш в ръката си нова увлекателна книга и четеш на мира.

Това не е никакъв мираж, а нещо, което може да се случи в реалност. Най-важната съставна част за този идеално звучащ ден, е хубавата книга!
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: ще влезем в синхрон с астрологичните въздействия, само че би трябвало да пазим силата си На фокус
Ето за какво през днешния ден съм се заела с приятната задача да ти препоръчам цели 5 нови заглавия с мирис на пролет, които би трябвало да прочетеш през този сезон.

Още по-специалното е, че приятелите ни от Ozone.bg ви дават специфичен КОД за 10% отстъпка за всяка една от книгите в тази публикация! Просто би трябвало да въведете код: edna в специфичното поле в КОШНИЦАТА и по-късно да завършите поръчката си. Отстъпката ще се отрази незабавно в крайната сума на поръчката ви. По-подробно изложение за метода на поръчка и въвеждане на кода, ще откриете в края на публикацията.

"Жени в слънчева светлина " на Франсис Мейс

 книга ozone.bg

Кит Рейн е писателка, която живее в Тоскана и работи по биографията на своя близка другарка - комплицирана и завладяваща персона със мощно влияние върху живота ѝ. В един късен следобяд Кит следи шумното идване на три американки, които се настаняват в прилежащата вила.

Джулия, Камил и Сюзан се радват на спонтанното си другарство. Децата им към този момент са независими и вместо да се отдадат на отегчителен и уединен живот като множеството техни връстнички, поемат в непредвидена посока. Трите наемат красива каменна къща в дребното италианско градче за цяла година. Въпреки че не познават непознатата страна, приключенският им дух ще вдъхне на всяка от тях кураж, усет към живота и непоколебимо предпочитание да изявят най-хубавото от себе си.

С помощта и другарството на Кит трите ще се впуснат в италианския метод на живот, отдавайки се на от дълго време забравени пристрастености.

А резултатите ще бъдат поразителни.

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Неуверена " (Ларк Коув 1) на Девни Пери

 книга ozone.bg

Тиа Ландри постоянно е знаела мястото си в обществото. То е някъде над контейнера за боклук, в който майка ѝ я е изхвърлила като бебе, само че и доста под равнището на хората с неограничени благоприятни условия.

Затова, когато богат и харизматичен мъж демонстрира интерес към нея, тя не се заблуждава от мисълта, че техните взаимоотношения ще продължат повече от една нощ. Няколко седмици по-късно Тиа осъзнава, че е трябвало да го попита за телефонния му номер. Или най-малко за фамилното му име... И се помирява, че надали ще го види още веднъж.

Докато един ден, години по-късно, Лоугън Кендрик не се появява изненадващо в живота ѝ и не прекатурва всичко с главата надолу. Този път тя няма да направи същата неточност и ще се бори да го задържи, само че не поради себе си...

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Шато край реката " на Клое Дювал

 книга ozone.bg

Февруари 1900 година, Ла Рошел

Така ми се желае да мога да напиша на тези страници в дневника си, че ус¬пях да стигна в точния момент и че като ме видя на кея, Тома скочи от кора¬ба на мига, с цел да ме притисне в обятията си. И че се обяснихме и всички недоразумения се разсеяха. А след това се оженихме и имахме доста деца. Но животът, уви!, не е разказ.

Изпуснах кораба. Изпуснах го единствено за ня¬колко минути. Когато стигнах до кея, крещейки като луда къде е корабът за Ню Йорк, той към този момент бе напуснал пристанището, града и Франция и отнасяше Тома към другия завършек на света.

В наши дни, Шандьоние на река Виен

Американката Александра Доусън открива избледняла фотография на своята прапрабаба Габриел, с която доста си наподобяват.

Фотографията е направена преди повече от 100 години във френски палат. Фирмата, за която работи Александра, има намерение да сътвори клон във Франция за произвеждане на локални виновност. Младата жена отпътува в командировка със задачата да изследва изискванията, само че и с желанието да открие предишното на своя жанр, което я води в очарователното провинциално градче Шандьоние, ситуирано посред долината на Лоара. Тук неустоимо я притеглят и многочислените дюкянчета за книги по продължение на кейовете на реката, и дребният каменен мост, и остарялата тепавица, и лозята в близост, и рушащото се шато, което разпознава от фотографията. Въпреки че актуалният му притежател мосю Сарказъм я посреща враждебно и се държи надменно (а е толкоз прелъстителен!), тя взема решение да остане, с цел да помогне за спасяването на замъка и да продължи изследванията на родословието си. Така попада на дневника на Габриел.

Алекс е пленена от красивата любовна история на Габриел и Тома и от силата на възприятията им. И продължава да си задава въпроса какво се е случило с тях и дали и тя в миналото ще изпита пристрастеност, сходна на тяхната…

Роман за две дами – смели и решителни, подготвени да се борят с цената на всичко за любовта си. И за техните вълнуващи истории, които опияняват като хубавото френско вино.

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Споделеният апартамент " на Бет О‘Лиъри

 книга ozone.bg

Може ли същинската обич да разцъфне при най-необичайни условия?

Тифи Мур и Леон Туоми имат проблеми, които би трябвало да бъдат позволени, и то бързо. Зарязана от приятеля си, Тифи незабавно се нуждае от ново жилище. Но с минимална заплата в малко издателство, вероятността да попадне на порядъчен апартамент с невисок наем в Лондон клони към нулата.

Леон работи нощем в приют и икономисва пари, с цел да заплаща на юриста, който е наел да помогне на незаслужено наказания му брат.

Решението на техните проблеми? Да споделят едно легло… Приятелите им мислят, че са луди, само че съгласно тях това е съвършеното решение – Леон ще населява едностайния апартамент, до момента в който Тифи е на работа денем, а тя ще употребява жилището през останалото време.

Когато необикновената спогодба сред двамата става действителност, те стартират да поддържат връзка между тях посредством бележки, които си оставят из целия апартамент. Докато един ден напълно ненадейно се срещат…

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

"Винаги " на Сара Джио

 книга ozone.bg

Кайли не може да повярва на шанса си. Има сполучлива кариера като журналистка и е сгодена за съвършен във всяко отношение мъж. Дори тайничко оприличава Райън на Чаровния принц, излязъл от филм на Дисни. След сантиментална вечеря на свещи в изящен ресторант тя подава остатъците от храната им на скитник. И тогава светът й се прекатурва, тъй като в него разпознава любовта на живота си.

Когато Кайли среща Кейд преди 10 години, привличането сред тях е непреодолимо. След един скандал обаче той изчезва и Кайли е съкрушена.

Сега той няма нищо общо с магнетичния и надарен човек, който е бил. С него се е случило нещо извънредно, което освен го е изхвърлило на улицата, само че и е нанесло провали на мозъка и паметта му. През идващите седмици Кайли оказва помощ на Кейд да си върне най-малко част от предходния живот.

И до момента в който се грижи за него, а спомените от общото им минало непрекъснато изникват, тя ясно осъзнава, че би трябвало да реши с кого желае да остане вечно.

КУПИ Я ТУК С ОТСТЪПКА >>>

Ето и подробни указания за покупката с отстъпка:

1) Изберете си някоя от книгите по-долу и кликнете върху надписа С код за понижение edna получавате 10% отстъпка >>> , с цел да се озовете в уеб страницата на Ozone.

2) След като към този момент сте намирате в онлайн магазина Ozone, натиснете бутон Купи (както ви демонстрираме тук).

3) Сега натиснете бутон Виж кошницата (който се появява тук).

4) След това въведете в полето код за отстъпка edna и натиснете бутона ✓ до него (изглежда ето така).

5) Отстъпката към този момент е направена и остава да завършите поръчката (ето по този начин), като си извършите и регистрация в уеб страницата на Ozone.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в който ще откриете забавни промоционални книги , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР