„Щом като ГЕРБ имали система за самоочистване, както твърдят, значи

...
„Щом като ГЕРБ имали система за самоочистване, както твърдят, значи
Коментари Харесай

Депутат: ГЕРБ не разбират, но Борисов знае, че краят идва

„ Щом като ГЕРБ имали система за самоочистване, както настояват, значи има налице някаква нечистотия. В Пазарджик, откъдето съм депутат, има редица кавги, свързани ръководещата партия - скоропостижно напусналия поста общински ръководител в Септември, след трагичния случай с погубен човек, кметът на община Септември, който е от ГЕРБ е с няколко наказателни производства”.

Това съобщи по БНР националният представител от „ Българска социалистическа партия за България” Славчо Велков, заяви пресцентърът на партията.

По думите му шуробаджанащината в ГЕРБ е налице. Той даде образец със западните страни, където при сходни кавги политиците незабавно поемат отговорност.

„ ГЕРБ не схващат, че идва началото на края им, само че водачът им Бойко Борисов добре го осъзнава. Те не одобряват определението на свадите с „ гейт”, само че да им обясня, че тази дума има още едно значение и то е – „ изход”, безапелационен бе Славчо Велков.

Той не одобри обвиняването на ръководещата партия, че Българска социалистическа партия клатела страната.

„ Не разбирам, по какъв начин я клатим, откакто тя е била толкоз добре, с прекрасен Брутният вътрешен продукт и всичко е наред в нея. Трудно мога да си показва 80 депутата от Българска социалистическа партия, които провокират чуване в Народното събрание, с цел да клатят страната. Нашата цел е да демонстрираме всичко, което е срещу обществото”, разясни Славчо Велков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР