Щом чуем името Чарли Д`Амелио, веднага се сещаме за TikTok.

...
Щом чуем името Чарли Д`Амелио, веднага се сещаме за TikTok.
Коментари Харесай

Какво уби страстта в Кралицата на TikTok

Щом чуем името Чарли Д`Амелио, незабавно се сещаме за TikTok. Това е, тъй като и ние сме измежду повече от 100-те милиона почитатели, с които може да се похвали 16-годишната американка в обществената мрежа - освен това, насъбрани за негативно време. Но славата е нож с две остриета. Невинаги е обвързвана и единствено с позитивни страсти.
 Чарли Д'Амелио - 16-годишното момиче, което има 100 милиона почитатели в Tik Tok
Тя е кралицата на Tik Tok

Да имаш пет пъти повече почитатели от Кайли Дженър

Освен профила си в TikTok, Чарли Д`Амелио има и подкаста 2 Chix, който тя води със сестра си Дикси. В него двете девойки приказват искрено за себе си и за всичко, с което ги сблъсква животът им.

В епизода, излъчен на 4 март, Чарли приказва по какъв начин негативизмът оказва съществено въздействие върху наличието й в обществените медии. Признава също, че е извънредно мъчно да поддържаш графа, в чиито мнения хората качват най-вече негативни мнения. " Просто изгубих пристрастеността си, а преди в действителност се забавлявах. "

Разбира се, Чарли работи върху всичко това, само че към този момент е по-сдържана в обществените мрежи. По думите, й всякога, когато каже нещо, я назовават " безлична, скучна или глупава ". Затова и непосредствено задава въпроса: " Какво желаете да направя? "

А аргументите за това мощно отчаяние по всяка възможност са две.

Първата: през ноември Чарли изгуби над един милион почитатели поради обвинявания в жестоко отношение към персоналния готвач на фамилията, документиран с видеото Dinner with the D`Amelios в YouTube.

По-късно 16-годишната Д`Амелио понесе втори удар от почитателите си, този път поради фотоси от отмора на Бахамите, макар актуалната пандемия, написа Elite Daily.

Тогава мнозина взеха решение, че #HereForCharli се отнася за нея. По-късно обаче стана ясно, че известният хаштаг е основан от почитателите на певицата Charli XCX, с цел да я поддържат след тежката загуба на нейния сътрудник и непосредствен другар Софи.

Но макар целия онлайн негативизъм, който среща в последно време, Чарли Д`Амелио към момента вижда смисъл в това, което прави. Ще продължава и да основава наличие.

И в случай че 10 милиона души я ненавиждат, само че е съумяла да помогне на петима, тогава какъв е смисълът да слуша хората, които не я харесват? Това е въпросът, който задава на 4 март в подкаста 2 Chix и който потвърждава, че евентуално още дълго ще носи купата Кралица на TikTok.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР