Що се отнася до стаите за репетиции, те не са

...
Що се отнася до стаите за репетиции, те не са
Коментари Харесай

Младежкият оркестър на Антигуа и Барбуда свири, за да вдъхнови

Що се отнася до стаите за подготовки, те не са идеални. Но този непретенциозен офис с аспект към стадиона „ Сър Вивиан Ричардс “ – допълнен със скулптура на самия всесилен състезател на крикет – припомня най-малкото, че дребните народи са способни на високи достижения.

Съмнителната звучност не потиска ентусиазма на младите музиканти, които съставляват Младежкия симфоничен оркестър на Антигуа и Барбуда.

Преди образуването на оркестъра преди седем години, множеството от тези младежи в никакъв случай не са хващали типичен инструмент, още по-малко са се сблъсквали с комплицираните композиции на Чайковски.

Днес те работят интензивно, практикувайки един от идните славянски танци на Дворжак на дълго чакано осъществяване в Лондон по-късно този месец дружно с Кралската филхармония.

17-годишният Орландо Гордън споделя, че може би в никакъв случай не би му минало през мозъка да научи да свири на тромбон, в случай че не беше видял едно от ранните осъществявания на оркестъра и не беше въодушевен да се причисли. < /p>

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР