Що се отнася до Саудитска Арабия, ако прекъснем отношенията с

...
Що се отнася до Саудитска Арабия, ако прекъснем отношенията с
Коментари Харесай

Лицемерието и Тръмп

" Що се отнася до Саудитска Арабия, в случай че прекъснем връзките с тях, мисля, че цените на петрола ще се повишат до небето. Аз желая да задържим цените и те ми оказват помощ да ги задържим. Нямам желание да унищожа международната стопанска система и тази на нашата страна с безразсъдни дейности по отношение на Рияд. Може и да се окаже, че престолонаследникът (бел. ред. - саудитският престолонаследник Мохамед Бин Салман) е знаел за това трагично събитие - може би е било по този начин, а може би не е ". Това съобщи американският президент Доналд Тръмп по отношение на зверското ликвидиране на журналиста Джамал Хашоги.
Коментар на редактора
Бай Тръмп, както го назовават от " Прас-Прес ", сподели и едни други работи – в случай че спра да им продавам оръжия, те ще си купят от Русия и Китай! Или с други думи – няма я в този момент да си скапваме стопанската система!
Поне е прям. Ясно и изрично си го споделя, а не се крие зад всякакви човешки права, свободи, харти. Прекрасна работа са човешките права, но бензинът да е на ниска цена е къде-къде по-хубаво. Няма потребност да гледаме доста на открито, задоволително е да се огледаме и в България. Щом става въпрос за всякакви работи като господство на правото, независимост на словото, дори права на хората с увреждания и така нататък, няма блокади и автошествия. Обаче като скочи бензинът и „ Гражданската застраховка “ - малей!
Какво от това, че някакъв човечец го разпорили от ухо до ухо и от нос до палец посред саудитското консулство? Какво от това, че в Йемен милиони деца мрат от апетит, хора умират като мухи всеки ден, тъй като и Саудитска Арабия си опитва военните играчки, които купува от кого ли не и основно от Съединени американски щати? Тези хора са надалеч, някакви си там, които ги дават по новините от време на време и можем да превключим – бензинът и оръжията са по-важни! Щом е по този начин, Тръмп е едно и също като Путин и Си Дзинпин. Вашингтон, Москва, Пекин, Лондон, Берлин, Брюксел – все тая. Единствената разлика е дали в последна сметка някой тръмпоподобен толкоз ще се опияни, че в миналото, в бъдеще, да гледаме от първи ред нуклеарния завършек на света. Моралният край от дълго време пристигна - тъй като на масите не им пука също толкоз от дълго време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР