що се отнася до рап културата, то неразделна част от

...
що се отнася до рап културата, то неразделна част от
Коментари Харесай

Топ-10 на най-рапърските автомобили

що се отнася до рап културата, то неразделна част от нея е първокласният метод на живот. В клиповете на рап звездите постоянно участват скъпи имения, яхти, силиконови хубавици и не на последно място - скъпи коли.

Една забавна ранглиста, която притегли вниманието ни, визира точно колите, които се снимат в клипове на рап звезди, а рейтингът е изработен по броя на гледания на съответното видео.

На десето място е Land Rover Range Rover, който е част от клиповете Hold On, We`re Going Home и Headlines, които имат по 140 млн. и 205 млн. гледания, надлежно.
Деветата позиция е за Bentley Continental, който взе участие в клипа Mask Off и има набрани досега 385 млн. преглеждания. Осмото място е за два модела на Lamborghini - Countach и Diablo, снимани много сполучливо в композицията на Ники Минаж и Карди MotorSport (510 млн. преглеждания). Шестата серия на BMW заема седмо място в класацията, като част от клипа Trap Queen (над 662 млн. преглеждания). Mercedes Benz Maybach S 650 е класиран на шесто място. Луксозната щутгартска лимузина реализира това, с помощта на клипа Taste, който има 855 млн. гледания. В петицата влиза Chevrolet Impala, който е много постоянно употребена кола от американските рапъри. Аналитиците регистрират 1.1 милиарда гледания на разнообразни рап клипове с присъединяване на Impala. Четвъртото място е за Ferrari Spider, определено от Крис Браун за видеото Freaky Friday, което има 560 млн. гледания. Лидерската тройка стартира с Rolls Royce Dawn, като най-популярният клип с този автомобил е I«m The One, гледан 1.3 милиарда пъти. Своеобразният сребърен орден отива при McLaren P1. Канадското видео на Starboy с присъединяване на Dawn е гледано 1.6 милиарда пъти. Лидер в тази ранглиста е масълкарът Dodge Challenger. Тази кола се снима дружно с Ариана Гранде, Ники Минаж и Джеси Джей и има 1.4 милиарда гледания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР