Що се отнася до отслабването, със сигурност ще намерите куп

...
Що се отнася до отслабването, със сигурност ще намерите куп
Коментари Харесай

Какво е ПОЗИТИВНО хранене и как води до отслабване

Що се отнася до отслабването, сигурно ще намерите куп диети и хранителни режими. Ако обаче ви е мъчно да спазвате такива, може да опитате с така наречен положително хранене. То се основава на няколко правилото: консумирайте храна без добавки, гответе домашна храна, не преяждайте и не гладувайте.

Началото на позитивното хранене се слага от британец през 1950 година. Според него хората не се хранят естествено, тъй като поемат доста брашно и захар. Те нанасят вреди на целия организъм, водят до сърдечни проблеми, диабет и затлъстяване. В менюто на от ден на ден хората липсвала естествената храна. Те употребяват нездравословни храни за сметка на потребните.
Тумор в менюто. Как храненето е обвързвано с рак
Според Световната здравна организация ракът е лишил живота на 10 милиона души през 2020 година, а над 19 милиона са били диагностицирани...
Прочети повече
Принципите на позитивното хранене се основават на това да не се броят калории и да се следи храната, а просто да ѝ се наслаждавате. В менюто би трябвало да бъдат включени сезонни артикули, а не модифицирани такива, съдържащи куп съмнителни субстанции и добавки.

Препоръчително е извършването на покупки да се реализира от пазари, а не от супермаркети. Най-голям дял в порцията би трябвало да бъде ангажиран от растителна храна – зеленчуци. Месото би трябвало да бъде като гарнитура към тях. Количеството ще ви бъде задоволително, с цел да извлечете потребните от него субстанции. Хапвайте домашно приготвена храна – по малко и по-често.

Хубавото е, че посредством позитивното хранене човек се учи да разграничава и приема повече потребна храна и да ѝ се любува. Разбира се, по този метод се и отслабва, защото модифицирани нездравословни храни биват заместени от растителна храна – лека, потребна и вкусна. Добре е менюто да бъде разнообразно.

Препоръчително е на масата ви да няма модифицирани храни, самун, сладкиши, ориз, паста. Четете етикетите на храните и в случай че има нещо, което не ви звучи познато, по-добре не купувайте храната. Когато се храните, не го правете пред тв приемник или компютър, хапвайте по три пъти на ден. Н
Най-добрите супи за намаляване
С все по-голямото захлаждане ни се желае вкусна и питателна храна. За страдание доста от зимните ястия са освен висококалорични, само че и...
Прочети повече
ай-добре е да се храните с околните си, тъй като по този начин ще се наслаждавате на храната и на приятна компания. Между храненията не яжте нездравословни храните като чипсове и сладки неща. По-добре хапнете ядки или плод, в случай че сте доста гладни. Възможно е да свалите до 6 кг през първите седмици, а след това до 1 кг на седмица до реализиране на мечтаните килограми.

За да се наслаждавате на храната, би трябвало да се храните постепенно – по този начин ще усетите всички усети и ще извършите храната по-лесна за преправяне. Бавното хранене се случва най-често вкъщи, когато не сте обезпокоявани от никого. Освен това е добре да се позитивно настроени, когато се храните, тъй като отрицателните мисли въздействат зле на усвояването на храната.

Добавете към менюто си всички артикули, от които организмът ви се нуждае. Слушайте своето тяло, заложете на домашно приготвената храна. Превърнете готвенето и яденето в наслаждение. Скоро ще постигнете мечтаното тегло и ще бъдете горди със себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР