Що се отнася до маникюра, обикновено хората се разделят на

...
Що се отнася до маникюра, обикновено хората се разделят на
Коментари Харесай

21 идеи за впечатляващ маникюр, който да пробвате през пролетта

Що се отнася до маникюра, нормално хората се разделят на два цветови лагера: по-класически и елегантни (червени, тъмни или бежови) или съвременни и неонови. Днес ще ви покажем от всичко, без да се ограничаваме от цветове, форми и украшения. Ще видите супер настоящите абстракции, които могат да се вършат с разнообразни нюанси и комбинации върху светла основа, даже и в случай че става въпрос единствено за няколко.

Ако по-трудно се решавате да експериментирате с по-наситени цветове, то можете да ги употребявате единствено за френски маникюр. Една фина линия в жълто или по върха на ноктите е задоволителна, с цел да ги освежи и направи по-красиви и свежи. Но в случай че сте в другата прекаленост – желаете да имате извънредно ослепителен маникюр, то тогава не се колебайте да съчетавате повече от няколко цвята.
 Търси се нов шеф на Българска национална телевизия 5 май 2022 | Започна процедурата за избор на нов общоприет шеф на Българска национална телевизия. Мандатът на сегашния началник Емил Кошлуков изтича...
Флоралният маникюр несъмнено ще остане като тренд даже и през лятото, като тази година цветята са извънредно дребни и нежни, само че това не им пречи да се открояват по най-елегантния метод. Но пък в случай че добавите и малко искра върху ноктите, няма да сбъркате, изключително в случай че обичате безцветните основи и светлите.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР