Що се отнася до леката категория в най-голямата организация за

...
Що се отнася до леката категория в най-голямата организация за
Коментари Харесай

Дейна Уайт с ново изявление по адрес на Конър Макгрегър

Що се отнася до леката категория в най-голямата организация за смесени бойни изкуства Ultimate Fighting Championship (UFC) - постоянно има доста диалози, само че малко изясненост. Но в този момент към този момент наподобява, че президентът на компанията Дейна Уайт задоволително е чакал първенеца в дивизията Конър Макгрегър и възнамерява да продължи без него.

Прословутият ирландец завоюва купата в лека категория през ноември 2016-а година на събитието UFC 205, когато стана и първият войник, който има два колана в две разнообразни категории по едно и също време, само че от този момент той не е влизал в клетката да отбрани колана си.

Говорейки пред публицисти в неделя вечер след събитието на UFC в Сейнт Луис, президентът на UFC Дейна Уайт съобщи: "Конър съобщи, че мисли за завръщане през септември, в случай че се върне през септември, тогава ще станат съвсем две години, откогато не е защитавал купата си, а това е неприемливо. Не е почтено по отношение на другите момчета. Обичам Конър, почитам Конър, обичам всичко, което той направи за тази организация, само че купата му ще бъде отнета ", съобщи Уайт.

Американският предприемач също по този начин разгласи и двамата бойци, които биха могли да се бият за купата в лека категория.

"Ще организираме борба сред Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Дори към този момент работим върху тази среща, а когато Конър реши да се върне, ще получи късмет да се бие за купата още при завръщането си ", добави Уайт.

Тази вест без подозрение ще развълнува почитателите на UFC по целия свят, които от много време точат зъби по възможна среща сред Фъргюсън и Нурмагомедов. Дата за този евентуален мач не бе оповестена, само че в бойните среди витаят клюки, че от UFC са се насочили към събитието UFC 223, което ще се организира през април.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР