Що се отнася до коронавируса, има много неща, които все

...
Що се отнася до коронавируса, има много неща, които все
Коментари Харесай

9 съвета за бременни жени как да останат здрави по време на пандемията

Що се отнася до ковид, има доста неща, които към момента не знаем, в това число резултатите му върху бременните дами. Какви стъпки могат да подхващат бременните дами, с цел да останат здрави по време на пандемията?

Съветите не се разграничават доста от това, което би трябвало да прави необятната общност. Aleteia.org въпреки всичко дава препоръки точно за бременните по какъв начин да запазят своето здраве и здравето на плода по време на коронавирусната пандемия. Съветите не са комплицирани за осъществяване:

Често почиствайте предметите, които ползвате най-често . Това може да включва мобилните телефони, клавиатурата на компютъра или дръжката на вратата. Използвайте забрадка или спрей, с цел да унищожите микробите.

Мийте ръцете си. Поддържайте ръцете си чисти, а в случай че не може да ги измиете, носете дезинфектант. Правилното измиване на ръцете лишава към половин минута.

Не докосвайте лицето си. Ръцете влизат в контакт с безчет микроби всеки ден. Когато докоснете лицето си, увеличавате риска от заразяване. Заради това избягвайте това деяние.

Пазете персоналното си пространство. Избягвайте здрависване с хора, тъй като това усилва риска от заразяване. Здравето е преди всичко.

Избягвайте скупчването на хора. Тълпите значат по-голям риск от заразяване. Не ходете на обществено място, на което не може да гарантирате, че сте на безвредно разстояние от другите.

Останете у дома, когато е допустимо. Ограничете излизането на публични места. Ако има опция, поръчайте храна или артикули онлайн, или посредством някой непосредствен човек.

Преборете напрежението. Важно е равнищата на стрес да се поддържат ниски. Вземете време за себе си, отпуснете се и подсилете имунната си система.

Молете се. Направете ежедневната молитва част от вашата рутина. Молете се за здравето на нероденото ви дете, както и за здравните служащи, които се борят с вируса на първа линия.

Храната е значима. Подбирайте артикули, които укрепват имунната ви система и са богати на витамини и минерали. Храната е от извънредно значение за бебето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР