Що се отнася до интимността, повечето хора са егоисти. Всеки

...
Що се отнася до интимността, повечето хора са егоисти. Всеки
Коментари Харесай

Ето 4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Що се отнася до интимността, множеството хора са егоисти. Всеки обича да получава, само че раздаването на любовни милувки само в името на удоволствието на колегата е по-скоро необичайност и заложба на най-самоотвержените персони. Някои зодии живеят, с цел да подаряват сътрудниците си със особено внимание в леглото. Те вършат всичко допустимо, с цел да възбудят половинката си до краен лимит без да чакат безусловно същото в подмяна. 4 избрани зодиакални знака имат точно тази дарба да раздават любовта и ласките си в леглото до дъно в името на удоволствието на сътрудниците си. С тях сексът в никакъв случай не е отегчителен и еднообразен. Кои са те?

Овен
Състезателната природа на Овена не му разрешава да остане въздържан. Той би трябвало да се постарае в действителност доста, с цел да е сигурен, че ще остане непостижим в съкровен проект и ще засенчи всички ваши предходни сътрудници. Това важи както за мъжете Овни, по този начин и за дамите. Овенът обича да е най-хубав във всичко. Това включва и множествените оргазми на колегата му. Той обожава да се любува на резултата от напъните си. Овните са известни с разностранните си гении в задоволяването на сътрудниците си. Едно от най-важните неща за него е оценката на половинката, която да не пада под отличен.

Везни
Везните са фантастични. Те са всеотдайни и на процедура съвсем могат да не помнят за личното си наслаждение за сметка на това на колегата. Те несъмнено желаят и да получат задоволително внимание от сътрудниците си, тъй като са прекомерно чувствителни, с цел да се откажат напълно от личното си наслаждение. Но въпреки всичко са подготвени на доста в името на обичания човек. Везните обожават първо да дават, преди да получат. Други зодии имат таман противоположния метод. Повечето хора преценят какво са получили преди да се впуснат в себераздаване. Везните са полово отворени към опитване на нови неща. На сътрудниците им в никакъв случай не им е скучно с тях. Дори да споделите фантазиите си с Везните, те няма да го възприемат като укор, че не вършат задоволително в леглото. Напротив, ще прегърнат концепцията за нашарване на любовната игра.

Дева
Девите са необикновено любопитни и изобретателни в леглото. За тях няма табута. Те са подготвени на всичко, с цел да доставят оптимално наслаждение на колегата си. Това важи освен в съкровен проект, само че и изцяло във връзката. Почти всяка Дева има скрита леко извратена страна, която другояче тайничко спотайват. В множеството случаи не обичат да го акцентират. Само сътрудниците им знаят на какво в действителност са способни в леглото. Девите се възбуждат извънредно доста единствено от придвижванията на тялото и звуците, които сътрудниците им издават, до момента в който получават висшо наслаждение. Ето за какво са подготвени да впрегнат цялата си креативност, с цел да измислят нови и нови способи за снабдяване на наслаждение.

Риби
Рибите са една от най-чувствителните зодии. Те обичат да получават поддръжка и мощ от сътрудниците си. Щом знаят, че са обичани и ценени, нищо не може да ги спре да раздадат цялата си обич и полова сила, даже да не получат нищо в подмяна не поради друго, а поради крайното безсилие на сътрудниците си. Няма по-голяма премия за тях от удоволствието на половинката. Рибите обожават неразучените територии, потъването в света на фантазиите, реализирането на най-интимните фантазии и стремежи. Само им споделете, че желаете да опитате нещо и те ще откликнат на вашите стремежи даже по-бързо от Везните.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР