Що се отнася до Bitcoin, повечето хора, които следват историята

...
Що се отнася до Bitcoin, повечето хора, които следват историята
Коментари Харесай

България има второто най-голямо Bitcoin скривалище на Земята

Що се отнася до Bitcoin, множеството хора, които следват историята на криптовалутите, знаят, че Satoshi Nakamoto има най-голямото богатство. Но какъв брой хора знаят, че България е на второ място в този лист? Българското държавно управление приютява Bitcoin укритие, което би предиздвикало всяка друга страна – даже Съединените щати –да завижда.
Властите в България почнали да събират Bitcoin и тогава се сблъскали с противозаконни действия в страната, защото на доста от нарушителите било платено в Bitcoin. По-специално, поредност от арести в средата на 2017 година доведоха до залавянето на 213,519 BTC, съгласно Novinite (бел. ред. - прокуратурата публично отхвърли да е изземала такова количество биткойни, само че редица авторитетни западни медии оповестиха друго - че има такава конфискация). При сегашните темпове, това се равнява на малко под един милиард и половина $.
Няма метод да разберем дали българското държавно управление е употребило някоя от монетите, само че в случай че резервира всичките, страната може да изплати 25% от националния си дълг за един ден.
Битката за Bitcoin в страната надминава тази в Съединените щати, тъй като американските управляващи търгуват с всички иззети монети колкото е допустимо по-скоро. Преди няколко месеца US Marshals Service (бел. ред. - шерифската работа на САЩ) организираха търг, с цел да продадат съвсем 2,200 BTC.
В един миг част от търгуваните пари принадлежаха на Шон Бриджис, сътрудник от тайните служби, който открадна част от приходите от свалянето на 144,000 BTC от Silk Road – пазар на тъмни мрежи – от ФБР.
Не е ясно дали българското държавно управление има някакви проекти за голямото си Bitcoin укритие, само че може би е по-добре да го “ЗАДЪРЖИ” като фонд за по-лоши дни.
Единственият различен собственик, който съхранява Bitcoin съвсем толкоз, колкото в България, е BitFinex, които сега имат портфейл от към 163,000 BTC или над 1 милиард $. Този съответен портфейл се държи в замразено положение, с цел да бъде употребен най-вероятно при положение на нарушаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР