Щипка любов в чаша капучино или както казва той „

...
Щипка любов в чаша капучино или както казва той „
Коментари Харесай

Барман превърна култова фраза на Валери Божинов в изкуство

Щипка обич в чаша капучино или както споделя той „ да сътворявам усмивки, се трансформира в наркотик”. Това е историята на бармана от Варна, който бързо и със забележителна лекост се трансформира в любим на спортистите. А за това, че топ гимнастичките Невяна Владинова и Катрин Тасева са негови почитателки, могат да му завидят всички мъже. Владимир Стоев е непретенциозен (б.а. даже повече в сравнение с трябва), само че геният му надалеч не може да бъде разказан по този начин. С всяко кафе, което сервира той не просто основава положително въодушевление, а кара всички да се връщат още веднъж и още веднъж при него. Ние пък от Sportal.bg го посетихме, с цел да ни опише забавните истории към спортистите на чаша капучино, с което съумя да изненада и нас.



Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@barista_vladimir_stoev) на Окт 3, 2020 в 2:54 PDT
Особено огромни почитатели са му футболистите на „ ”, които не пропущат комфортен миг да изпият кафето си край морето и да получат изненада в чашата си. Сред тези, които постоянно се отбиват при него са звездите на моряците – младши,, и. Вуцов даже беше сюрпризиран за рождения си ден с обръщение върху горещата пяна.








Влади обаче не си пада изключително по футбол. Въпреки това не може да отхвърли, че фразите на откровено го забавляват. Затова и си разрешава да изрисува върху следващото капучино най-известната напоследък имитация на футболиста на „ ” – „ Човек единствено, когато знае кво му е, единствено аз си знам кво ми е”.

„ Разбира се, почитам Божинов като футболист. Думите върху капучиното са занимателни и съм сигурен, че той ще ги одобри със забележителното възприятие за комизъм, което има. Разбира се, че за мен ще е наслаждение, в случай че го срещна и се пошегувам онлайн с някое кафе.”.



И до момента в който към момента не е срещал голаджията на „ сините”, то се засича с легендата на отбора Георги Иванов – Гонзо преди няколко години.

„ Той беше в кафенето, което работех в този миг. Много желаех да го изненадам с капучино на „ Левски”, само че по това време той беше треньор на „ Черно море”. Въпреки, че се притеснявах от реакцията, му сервирах кафе с емблемата на „ Левски”. Той се усмихна, а помощните му във варненския отбор много се ядосаха и то не на смешка. На него обаче му стана много прелестно. За тази обстановка си бях приготвил и кафе с емблемата на „ Черно море”, тъй че в последна сметка всичи бяха усмихнати.”





Въпреки, че нещата с Гонзо се развиват добре, не му провървява по този начин и с. „ Когато видях Балъков си помислих, че това е много необикновен миг предвид на това какво име е той във футбола. Реших да се пошегувам с него, само че шегата ми не мина. Не, тъй като той не я разбра, а тъй като се разминахме. Започнах да върша кафе за него, като взех решение поради забавата да му поднеса капучино с облика на. Направих го, подвигнах взор от чашата и той напускаше заведението. Все още ме е гняв.”, разкзва надареният бариста. – Много ми се желае още веднъж да го срещна. Ако го видя инцидентно на улицата несъмнено ще го спра да го поздравя, само че не съм сигурен дали ще ми е комфортно да му опиша тази история.”.

За сметка на това към този момент имам солидна поддръжка от ултрасите на. „ Те посетиха заведението, в което работех по това време и когато схванаха, че рисувам върху капучино пожелаха да им направя всички вероятни реплики против „ Левски”. Бяха доста очаровани, направиха доста фотоси и си потеглиха удовлетворени.”

също се подрежда до тези, които си падат по майсторските умения на Владимир Стоев. Дори го поздравява за това, което прави. „ Очарова ме какъв брой земен човек е, макар, че е много величествен. Тогава още беше с Андреа. Когато направих неговия облик върху капучиното, тя побърза да показа фотография в обществените мрежи и беше извънредно очарована.
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@barista_vladimir_stoev) на Мар 24, 2019 в 3:36 PDT

”Най-голямата му победа обаче се оказва тази, че е спечелил сърцата на всички гимнастички. Катрин Таесева, Невяна Владинова, Симона Пейчева и девойките от ансмбъла са влюбени в неговото капучино. Всеки път, когато са във Варна отскачат до обичаното кафе, а Владимир Стоев ги глези с надписи и рисунки свързани със спорта.






Сред тези, които получиха капучино с олимпийкия знак беше и атлетката Габриела Петрова. „ Тя пристигна и ме помоли да й направя кафе с олимпийски знак, тъй като ще бъде на олимпиада. За мен е чест, че имам допирни точки с такива хора, които популяризират България.”, завърша той.




Мая Димитрова
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР