Щетите, причинени от експлозията в пристанището на ливанската столица Бейрут,

...
Щетите, причинени от експлозията в пристанището на ливанската столица Бейрут,
Коментари Харесай

Експлозията в Бейрут застрашава доставките на хуманитарна помощ на ООН в Сирия

Щетите, породени от детонацията в пристанището на ливанската столица Бейрут, заплашват доставките на Организация на обединените нации на филантропична помощ в Сирия, съобщи през днешния ден представител на международната организация, представен от ДПА.

Бейрутското пристанище беше едно от местата, през които Организация на обединените нации доставяше помощи за прилежаща на Ливан Сирия, сподели пред кореспонденти представителят Фархан Хак. "Трябва да преценим по какъв начин тези вреди засягат доставките ни и по какъв начин да пренасочим в кратковременен проект множеството си действия, тъй че те да минават по-скоро през летището, в сравнение с през пристанището ", изясни той.

Англия ще даде помощ на Бейрут на стойност пет милиона лири

Организация на обединените нации работи с ливанските управляващи за намиране на способи да се подсигурява непрекъснатост на интервенциите ни, добави Хак.

Международната организация подкрепя също напъните за справяне с последствията от детонацията, основно с оказването на незабавна здравна помощ.

Говорителят означи, че нанесените провали ще влошат доста икономическата обстановка и снабдяването с храни в Ливан, който обезпечава 80 до 85 % от питателните си артикули посредством импорт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР