Щети са нанесени на над 50 апартамента в жилищна сграда.

...
Щети са нанесени на над 50 апартамента в жилищна сграда.
Коментари Харесай

Жертви и ранени при руски удар в Лвов frognews.bg

Щети са нанесени на над 50 жилището в жилищна постройка. Десетки коли също наранени от удара. Властите на Лвов оповестиха за офанзивата, откакто на доста места в Украйна бе оповестена въздушна паника.

 

А в изявление за телевизия Си Ен Ен, украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че е желал контранастъплението против съветските сили да стартира по-рано и че за тази цел е молел западните съдружници да ускорят доставката на оръжия.

 

„ Забавянето на нашата контраатака се случва поради избрани компликации на бойното поле. Там всичко е мощно минирано. Исках нашата контраатака да се случи доста по-рано, тъй като всички разбираха, че в случай че контранастъплението се разгърне по-късно, тогава доста по-голяма част от нашата територия ще бъде минирана. По този метод ние даваме време и благоприятни условия на нашия зложелател сложи повече мини и да приготви отбранителните си линии. Благодарен съм на Съединени американски щати като водачи за нашата поддръжка, само че им споделих, както и на европейските водачи, че бихме желали да стартираме нашата контраатака по-рано и ще ни трябват всички оръжия и материали за това. Просто тъй като, в случай че стартираме по-късно, ще върви по-бавно и ще имаме човешки загуби, тъй като всичко е мощно минирано. Основното, което ми дава позитивна поддръжка, е, че вървим напред. Това е главният сигнал, когато става въпрос за нашите сътрудници ”, съобщи украинският президент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР