Щети от поправките в Изборния кодекс имаше. Да, поправки трябваше

...
Щети от поправките в Изборния кодекс имаше. Да, поправки трябваше
Коментари Харесай

Проф. Константинов обясни защо никой в момента не иска парламентарни избори и даде ценен съвет на Нинова

„ Щети от поправките в Изборния кодекс имаше. Да, ремонти трябваше да има, само че не такива “, съобщи в утринния блок на Bulgaria ON AIR проф. Михаил Константинов. „ Предстоящите евроизбори трябваше да се проведат от остарялата ЦИК, тъй като една нова ще се учи много дълго време “, добави той.

„ Машинното гласуване е глупост. В Европа няма такова. Президентството и опозицията да ми посочат една европейска държава, в която има такова. В Белгия има нещо подобно. Германия го забрани. Холандия пък изхвърли всички машини ", каза той.
" Нека г-жа Корнелия Нинова спечели едни избори, да стане премиер и тогава да казва “, заяви проф. Константинов.
По думите му, се очаква около 2 млн. - 2,5 млн. души да излязат да гласуват на изборите за европейски депутати. „ В момента има лек превес на ГЕРБ. Всичко е възможно да се случи “, заяви той. „ Тези избори са изключително важни, защото се възприемат като възможност за по-нататъшното развитие на политическата обстановка “, каза проф. Константинов.
„ Никой вече не говори за предсрочни парламентарни избори, забележете това. Вече никой не ги иска, както и преди не ги искаше “, заключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР