Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно: Берлин

...
Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно: Берлин
Коментари Харесай

Позорът на Берлин

Щеше да е смешно, в случай че не беше толкоз тъжно: Берлин стана за смях с новото си летище, което трябваше да бъде намерено още през 2011 година. И което евентуално още дълго няма да проработи. Коментар на Хенрик Бьоме.

Новото берлинско летище би трябвало да бъде прекръстено още един път - от " Вили Бранд " на един различен, още по-известен (според персоналната му визия за това) социалдемократ - Клаус Воверайт. Бившият кмет на немската столица ще се запомни с три основни негови фрази: " Аз съм хомосексуален и това е добре " ; " Берлин е безпаричен, само че секси " и " Ще довърша строителството на летището ".

Ако първото заслужава почит, а второто поражда усмивки, то поради третото изречение би трябвало да си посипе главата с пепел. Ако в действителност искаше да ощастливи с ново летище хората в региона на Берлин-Бранденбург, той би трябвало да не се меси по този начин и да остави тази работа на експертите. Тогава летището несъмнено от дълго време щеше да е приключено и пуснато в употреба, разноските не биха експлодирали по този начин, а имиджът на Берлин нямаше да пострада толкоз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР